minule leto az do konca augusta som trpel na herpes na obidvoch kutikoch, nic nepomahalo, tak som skusal aj cesnak zo zaciatku a tym som si trosku poskodil kozu pod bradou, ale zahojila sa a par mesiacov bolo vsetko ok, v decembri som zacal pouzivat L-Lyzin co mi pomohlo odstranit herpes na kutikoch, ale niekedy zaciatkom januara sa mi zacalo robit pod bradou zacervenanie s drobnymi vyrazkami, daval som si na to tekuty puder...zmizlo to po par tyzdoch, ale tie male vyrazky sa obcas vracaju v intervaloch...niekedy ako keby som mal pocit, ze mi brni v tej kozi a potom na druhy den mam jednu dve vyrazky (nie su to ako klasicke vyrazky, skor ekzemove drobne) Na amazone som cital, recenziu, ze jeden tiez mal drobne vyrazky z L-Lyzin, tak ho uz nepouzivam skoro 4 mesiace, ale stav je stale podobny, vracaju sa...som v Londyne a tu je zdravotnictvo velmi zle, ked nemate sukromneho doktora, co stoji velke peniaze, ... chcel by som poradit ak niekto nieco podobne ma alebo je profesional, co by som mal robit....pracujem v kuchyni a aj studujem, mozno ze aj stres tomu napomaha, mozno vela hodin prace a malo hodin spanku, ale isto viem, ze ta koza pod perou je narusena a chcel by som dostat radu ako ju zregenerovat, ... vopred dakujem za kazdu radu...