Dobry den, v poslednej dobe sa mi casto objavuje zvieranie a tlak na hrudi. Mam 29 rokov. Takmer vzdy ked lezim na chrbte alebo na boku a chcem sa nadychnut zhlboka, posunut sa alebo zdvihnut a vtedy sa ten tlak objavi, akoby ma to drzalo dolu. Obcas mam aj problem sa zhlboka nadychnut, mozno to spolu suvisi. Mam aj sennu nadchu a alergie, ale nikdy predtym sa mi toto nerobilo. A v priebehu mesiaca ma dva razy bolelo aj silno v strede chrbta, akoby cosi s nervom. Nerobila som ziadnu fyzicku namahu, len som stala v praci a zrazu na mna prislo to zovretie chrbta a mala som bolest pri pohybe dalsie 2 dni.
Coraz castejsie zvieranie na hrudi
Zatial som nebola. Zijem v UK a tu je uroven doktorov priserna. Na vsetko davaju len paracetamol. Uz tolko ludi tu malo problemy a oni nic, neschopni. A potom sa dali vysetrit na SK zeby sa im stanovila diagnoza. Kamarat tak prisiel kvoli nim o cit v ruke a uz natrvalo mu ciastocne ochrnula. Preto som to skusila touto cestou ci sa nieco nedozvien
Zatial som nebola. Zijem v UK a tu je uroven doktorov priserna. Na vsetko davaju len paracetamol. Uz tolko ludi tu malo problemy a oni nic, neschopni. A potom sa dali vysetrit na SK zeby sa im stanovila diagnoza. Kamarat tak prisiel kvoli nim o cit v ruke a uz natrvalo mu ciastocne ochrnula. Preto som to skusila touto cestou ci sa nieco nedozvien
ahoj, ja mám podobné problémy už 10 mesiacov, absoloval som rúzne vyšetrenia aj som skúšal všetko možné no zatial neuspečne. Momentalne mi najviac pomaha ked si v noci podložím pod chrbat niečo nejaky tvrdší vankúš..tiež mi tak často zovrie a stalčí hrud a musim sa ako keby skrčit.. lebo nevydržím vystretie.. najčastjšie sa mi to ojvavuje v noci alebo ked mam chrbat opretyo niečo a potom na nasledok toho tlaku.. neviem či to nieje nejaky blok abo cviknute nervy.. je to velmi neprijemné.. bola si už na nejaké vyšetrenia?? ak na niečo prídeš daj vediet.