Ahojte, už 5 rokov trpím závratmi, odkedy ma prefúklo na túre a asi dva roky ma aj každodenne tenzne bolí hlava a krčná chrbtica, závraty sú častejšie. Cvičím pravidelne SM systém a na orbitreku, robím strečing, no krčná chrbtica ma momentálne trápi asi najviac. Nedokážem obsedieť na mieste viac ako dve hodiny, hned cítim veľký tlak v záhlaví. Dosť sa tiež hrbím. Pred týždňom mi prvýkrát pichali ozónovú injekciu v Spišskej Novej Vsi, tak čakám, aký bude výsledok. Doktor napísal "poškodené nervové korene." Prosím, poraďte mi, čo s tým. Som zúfalá, aj školu som na rok prerušila, pretože nedokážem obsedieť na prednáškach :(
Krčná chrbtica a sedenie
Pomáha termálne kupalisko, rašelinový zábal a cvičenie s dynabandom na posilnenie ruk a ramien. Pri sedení sa členky nemaju dotýkať podlahy.
akupunktúrou to musí isť .Choď k akupunkturistovi a nie k fušerovi
Akupunktúru som absolvovala pred rokom, vôbec nepomohla. Mám trochu nižší tlak, ako má byť a som tiež anémická po mamke. SM systém cvičím 4 mesiace skoro každý deň a necítim zmenu. Zas som po dlhšom čase dostala závraty, vždy ma to v noci prepadne pri ľahu na ľavej strane :/.
Odporúčam SM systém doktora smíška. V prednáške vertebroviscerálne vzťahy (kus je aj na youtube) vysvetľuje, ako to funguje. Chybné predsadenie hlavy dopredu poškodzuje chrbticu. Chyba je v svaloch. A čo horšie, predsadenie hlavy bráni priechodu krvi krkavicou = závraty, bolesti hlavy... Cvičením sa to dá dať do poriadku.
nebuď zúfala,ľahko liečiteľné akupunktúrou!!!!!!!
Skuste si najsť dobrého terapeuta a Váš problém sa stratí Ak nemáte tak zavolajte ma 0245925858 tam Vám určite pomôžu.