Veríte na osud?

Príspevok v téme: Veríte na osud?
Neson

V mojom živote mi nič nevychádza, všetko ide proti mne. Veľmi sa snažím proti tomu bojovať, no príde mi to zbytočné. Ak je zle, môžem si byť istý že bude horšie. A ak je chvíľu dobre, je to len preto, aby mohla prísť poriadna rana pod pás.

Myslíte, že to môže byť osud? Že je to karma či odpykávanie skutkov z minulého života/životov?

Ja už si to skutočne inak vysvetliť nedokážem...

baradu

hej, verim v nieco take. ja to zas mam naopak, mne sa vacsina veci dari a casto sa mi deju naozaj velmi zvlastne veci (v pozitívnom zmysle slova). karma je velmi zjednodusene vnimana ako akasi odplata za chyby v minulých zivotoch, ale je to skor tak, ze ide o prilezitost tie chyby napravit.
lepsie sa to da vysvetlit tak, ze existuje akysi beh tohto zivota, vdaka ktorému mas nieco pochopit, naucit sa, alebo zazit.

Tomas12345

Ja verím v Boha a nie v minule zivoty ani v ziadnu reinkarnaciu . Verím tomu o com som presvedceny a co som skumal rozne veci tak Boh existuje ale neexistuje ziadna reinkarnacie ani minule zivoty. Napis ked chces na tomas55555@centrum.cz pokecame

Nesno

Slina: láska, vzťahy s rodinou aj spolužiakmi, škola, zdravie...

Niekedy si hovorievam že všetko čo je, je na niečo dobré, no ja už sa cítim totálne na dne a myslím že už to nezvládnem.

Ako som aj napísal, veľakrát som si povedal tak to teda nie, takto to nenechám a budem s životom niečo robiť, no nakoniec zakaždým ma to zrazilo na kolená.

Ja už naozaj neviem čo robiť.

Mesačný princ

Osud si každý človek dokáže korigovať svojimi rozhodnutiami, ale je nám daný základ.

Takže v neho verím, aj minulým životom a aj tomu, že človek môže všetko ovplyvniť ak je dostatočne silný a má šťastie.

slina

a v ktorej oblasti sa ti nedari?
v ktorej oblasti ide vsetko proti tebe?
zdravie? laska? praca? vztahy s ludmi? peniaze?
Veta optimistov je taka
"VSETKO JE TAK AKO MA BYT"