Ako sa zmierit s tym ze rodicia maju radsej mojho brata ako mna

Príspevok v téme: Ako sa zmierit s tym ze rodicia maju radsej mojho brata ako mna
SARAH17

Ahojte. Potrebujem radu na to ako sa zmierit s tym ze moji rodicia maju radsej a uprednostnuju mojho mladsieho brata. Ja mam17 a nikdy im nie som dost dobra. NIKDY NIKDY NIKDY. Vzdy robim vsetko co povedia a nie som dost dobra ale viete brat ked uz daco spravi tak on je anjelik pre nich. Uz neviem co mam robit nic ma nebavi ani skola ani doma byt ani nic. Mam niekedy pocit ze moj zivot nema zmysel. Ale hlavne sa uz chcem odstahovat z tohto domu a zit svoj zivot aj ked ma rodicia asi vobec nepodporia. Kazdy si mysli ze mam super zivot ked mam vsetko, ale nikto nevidi tu druhu stranu mojho zivota cim si musim lrechadzat a co ma navzdy poznaci. Prosim o rady. Dakujem :)

ucinnost

Este si len v puberte tak to citlivejsie vnimas. V pripade, ze taketo spravanie rodicov bude pokracovat aj do Vasej dospelosti tak to dokaze narobit sarapatu v celej rodine a to vravim z vlastnej skusenosti. S tymto sa bohuzial neda robit nic z tvojej pozicie absolutne nic. Zmierit sa s tym? Nie, proste zi svoj zivot a snaz sa ten chlad necitit aj ked je to tazke. Aspon jedno pozitivum na tom vidim, ked budes mat vlastne deti neurobis rovnaku chybu.

mhmhmh

Potvrdzujem z pozicie toho mladsieho. Ver mi, ak by som si bola mohla vybrat, nechcela by som to. Bolo mi to neprijemne. Rodicia tym ublizuju vam obom. Aj teraz, aj do buducnosti. Hlavne neobvinuj za to brata. On o tom nerozhoduje.

Bnb

S tým ti nikto nepomôže, to si musíš urovnať sama v sebe. To skôr tvojim rodičom by trebalo pomôcť. Skús brať rodičov len ako niekoho kto sa o teba stará. Ked neľúbia teba, tak si nezaslúžia tvoju lásku k nim.
Bratovi sa toto v budúcnosti vypomstí. Nebude vedieť zniesť kritiku a zistí, že nie je taký úžasný za akého ho majú rodičia.