Dobrý deň, chcel by som sa poradiť s problémom bolesti hlavy. Každý deň ma veľmi intenzívne bolí, bolesť trvá niekedy chvíľu napr pol hodiny, inokedy celý deň. Bolesť je taká intenzívna že má každú noc budí zo spánku. Tento problém trvá asi rok a pol a všimol som si že odvtedy ako začali bolesti hlavy mám veľmi slabú imunitu. Pri aj malých zmenách počasia mám vysoké teploty, a je mi zle. Stretol sa niekto s niečím podobným a ako to riešil ? Ďakujem za každú radu.
Veľmi intenzívne bolesti hlavy
Do roku 2000 ma tiež bolievala hlava pri prechladnutí. Ako som začal piť BLV liečivú vodu pravidelne také bolesti nepoznám ani horúčky a zlepšila sa mi veľmi imunita.
vyhľadaj dobrého akupunkturistu a liečte:najskôr cez chrbticu,ak nezabere,tak cez pečň.aťď
Krvne testy vravia co ? Bolesti ta budia zo spanku ? To aj mozes spat ked ta boli hlava ? Ja som teda nemohol. MAs aj teplotu ?
Urobit aspon CRP test.
Dalej testy na boreliu, mykoplazmy, chlamydie, viry a pod... daco z toho bude pozit a riesit to...
Ak crp bude negat jedna sa o virus, takze testy na EBV, HSV1/2, CMV atd... potom nasadit isoprinosine a ked mas slabu imunitu tak imunor abo polyox - toto musis sam si pozhanat lebo dr ti to urcite neda :D
Inac sa z toho nikdy nevysekas !
Ano. A bola to rakovina mozgu. Zial.