Spoluziacka.. nepriatelka

Príspevok v téme: Spoluziacka.. nepriatelka
Majka37

Ahojte, chodim uz do druheho rocniku na zaklatke a mam 7. A v nasej triede je jedna krava Saša Rybikova sak nech ak si to precita tak co nech vie ze ma silne nepriatelky. A ona je odpodna lebo sa setko len byfluje a dava opysovat ulohy spoluziakov. A minule som ju vydela ako bola s jojom a urcite sa snim riesi teras a proste neviem co snou mam spravyt. Rosicia jej kupuju drahe mobili a pritom ja mam stari uz asi rok stari a mne nic a prytom sa ona iba byfli a zato jej setko kupuju a sefko ma. Mjnule sme jej dali kondom do desiaty co som mala s ferkom burlivu noc za ktoru mi kazdy zavydi ale ona si to vsimla a dala to ucitelke a zas to bolo namna a chxem niejake radi ze co stou malou kurvickou spravit abi zmizla z tohto sveta.. dikes ludkovia :)

bubuzu

Ked máš 7 tak čo tu robíš? asi tu robíš srandu.Keď ma mobil tak ma čo ťa do nej.Staraj sa poriadne o svoje učenie keď máš 17 rokov,a pravopis,vyhýbaj sa jej

Majka35

Ano dovre vydis a bytheway mas tam chibu.. ma bit ista a nie ysta sa pozri na to co ti pisrs a az ptm na druhych.. ok?

Majka39

A akoze ILili to si ako mislela..? Mad somnou volaki problem? Am ank tak mozem zavolat mamku a ta ti nieco povie!

Majka38

Kikus467 akoze nechapem co sa domna navazas ti kurva.. neviem kedy sme si potykaly ale je jasne ze si sa hrala zo svyhadlom ked v tej dobe ked virastali take sracky ako ti tak mobili ani neboly.. a teraz zavydis..

Kikus467

Preboha tak ty si riadne mimo prosim ta sa spametaj ja som v tvojom veku sa hrala so svihadlom a nie riesit taketo veci.. dievča a to vyjadrovanie.. rodicia ta asi nic neucili slusneho spravania?