Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako necitit potrebu mat kamaratku?

uterak

Ze si vyplnis cas sama. V dnesnej dobe bez problemov. Telka, radio, pocitac, internet, pocitacove hry, casopisy, knihy, noviny, a vela dalsich cinnosti. Alebo si kup psika, aj ten ti celkom pekne vyplni cas. Ale najskor sa opytaj rodiov, ci by ti ho dovolili. Aby ta s nim nevyhodili na ulicu potom :)

Kamaratka123456

Ale nie :-) Nedokazala by som sa rozpravat s chlapom bez toho, aby som pri tom nemyslela na to, ako ma pretiahne :-)

Bubliii

Podľa mňa je to prirodzená potreba, takže sa jej tak ľahko nezbavíš. Skôr by si mala riešiť svoje problémy s dôverou. Ke´d nie si ochotná dôverovať, otvoriť sa, ľudia to vycítia a stránia sa ťa prípadne sa ti boja zdôveriť. Ženy vedia byť falošné, to viem, ale osobne si najlepšie pokecám s kamarátom gayom :) a toto mi potvrdilo už veľa ľudí

Kamaratka123456

Viki002: no vacsinou kamaratky,s ktorymi mi bolo fajn maju vela inych priatelov,takze nemaju na mna cas a ja som si p otom povedala,ze nebudem donekonecna cakat,budem si fungovat sama,no potom ten smutok pride...cez net skusam,priblem je,ze malokedy je to niekto z okolia.Nasla som si tak jednu kamosku,ale velmi si ju drzim od tela,mam niekedy pocit,ze sa stale pre nieco hneva,nechcem,aby som to od nej prebrala,inak je fajn... muzi...ked oni ma vacsinou balia,nechcem sa chvalit,ale nie je to vzdy prijemne,ked si myslim,ze mam fajn kamosa a potom zistim,ze ake ma plany. Ale nejaki kamosi ci skor znami su,o 20 rokov starsi,ale aspon ma nebalia...

viki002

Podlamna sa urcite najde niaka baba s ktorou si sadnete a budete dobre kamaratky.. ale kedtak skus najst cez soc siete, piste si, stretnite sa a uvidis
Inak urcite neexistuje taka kamaratka ktora bude 100% bezchybna a 100% podla tvojich predstav.. kazdy je niaky, treba sa respektovat
Ja osobne tiez nemam niake kamaratky s ktorymi mam rovnake zaluby a pod., alebo su naladove, mozno obcas falosne, inokedy namyslene ale mam ich rada tak sa dakedy stretneme a pohodka vyrozpravame sa navzajom podebatime a tak
Uplne bez kamaratok/tky zit nemozes, bolo by ti smutno a vnutri v sebe by si sa citila sama
Este je jedna moznost, ak si az tak so zenami nerozumies tak aj chalan ako kamarat je super, velakrat sa da porozpravat s chlapom lepsie ako so zenou.