? treba vôbec raňajkovať, či obedovať???
Odborníci radia: Naraňajkujte sa a predídete konfliktom. A to najmä v pondelok
Každý ma svoj ritual raňajkovania, nie sme rovnakí.Väčšinou rano ľudom nechutí a navyše sa ponáhľaju, jedia v robote.
Prieskum je iný ako skutočnosť.Myslím že mužovi by taký typ raňajok nestačil, najma ťažko prcujúcemu, a každý je inak hladný.
Ja by som bola z jogurtu a BeBe-hoci je to super pochutina za 3 hodiny hladná.
Pokiaľ viem tak plno ľudí je aj večer niečo chrumkavé, asi nebudú hladní rano.Klasické slovenské jedlo na raňajky je praženica chlebom alebo chlieb vo vajíčku alebo s pomazánkou,a to zasíti na dobre dlho.
A tak to vystačí na dobre dlho keď si dáte sardinky .
Organizmy sú rozne.myslím že ni deti by dlhodobo také raňajky nechceli len občas.
Ako desiata a olovrant je to ináč super.
Každý ma svoj ritual raňajkovania, nie sme rovnakí.Väčšinou rano ľudom nechutí a navyše sa ponáhľaju, jedia v robote.
Prieskum je iný ako skutočnosť.Myslím že mužovi by taký typ raňajok nestačil, najma ťažko prcujúcemu, a každý je inak hladný.
Ja by som bola z jogurtu a BeBe-hoci je to super pochutina za 3 hodiny hladná.
Pokiaľ viem tak plno ľudí je aj večer niečo chrumkavé, asi nebudú hladní rano.Klasické slovenské jedlo na raňajky je praženica chlebom alebo chlieb vo vajíčku alebo s pomazánkou,a to zasíti na dobre dlho.
A tak to vystačí na dobre dlho keď si dáte sardinky .
Organizmy sú rozne.myslím že ni deti by dlhodobo také raňajky nechceli len občas.
Ako desiata a olovrant je to ináč super.
Pondelok ráno. Pre 60 % Slovákov je najhorším období v týždni. Vedci sa zhodujú, že ak by sa každý z nás kvalitne naraňajkoval, môže byť i obávaný pondelok napokon príjemným dňom. Napriek tomu vynecháva ranné jedlo až 62 % opýtaných, pričom ako najčastejší dôvod uvádzajú nedostatok času, alebo že jednoducho nie sú hladní.