Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pustiť to z hlavy alebo nájsť k nemu cestu.

Príspevok v téme: Pustiť to z hlavy alebo nájsť k nemu cestu.
Nihal

Je to rok a nieco co sme sa s EX rozišli. Po polroku sa mi ozval ze ho to vsetko preslo a uvedomil si ako ma lubi a stale nieco ku mne citi potom sme udrziavali nejaky pisomny kontakt asi kazde 2 mes. Sme si cosi napisali.
Problem rozchodu bol nedostatok casu - podla neho...neskor zistil ,ze su pary kt su spolu menej ako sme boli my a funguje to. Ja som sa vratila do rodneho mesta sme tak od seba 400km.
Aj po tomto case mam ho plnu hlavu a nedokazem sa s mužmi nejako blizsie zoznamit teda...nemam chut a ani záujem. Nechcem s nimi travit cas ,doslova mi to vadi ak vidim ze dotycny sa prilis angazuje.
Najradsej by som sa obratila na svojho EX. Chyba mi vsetko to co bolo...a nedokazem to hladat u iného.
Ako by ste to riešili vy? Mozno nebol dokonaly mal chyby a veci kt sa mi nepacili ale aj tak ma k nemu taha ..

Nihal

Dakujem vam za príspevky.

@A1

asi najlepšie vystihla ,to čo sama v sebe riešim.
a dalšia vec je ,že ak by mu to vrtalo v hlave a hladal by príležitosť ako sa so mnou znova nakontaktovať.
Takže to asi necham tak,a nebudem sa v tom hrabať. Možno len potrebujem viac času alebo neviem. Alebo len,nepotrebujem byt vo vzťahu to jke cele.

peknýý deň

A1

keby ju miloval minimalne tak ako ona jeho atd., tak by to neukoncil nikdy! (aby sa akoze nasledne "uvedomil" ... podla mna blbost, a je za tym nieco ine, zrajme mu nevyslo nieco a je sam tak mu aj ona bude dobra a t d. )
ziadny chlap neukonci vztah so zenou ktoru miluje, vtedy ziadna dialka nieje dialka, to neexistuje
a nedostatok casu...to je vyhovorka ako sa niekoho jednoduchsie zbavit, nic viac
len ona je zamilovana, takze na navrat pristupi..chyba, on nemiluje az tak, bude sa to opakovat a tento raz pride s vyhovorkou na rozchod ze vsak to chcel skusit ale nejde to a ine veci, nesla by som do toho

Lollka

Vsak ked to chcet skusit obaja tak to skuste. Dialka nevadi, aspon si vyskusate ako vam to bude klapat aj ked sa budete vidat len obcas a ak by to klapalo, tak skor ci neskor sa moze jeden z vas prestahovat. Su pary co maju vztah na dialku a vydrzi im to, podmienkou ale je ze skor ci neskor to posunu dalej, vecne fungovat na dialku sa neda. Ak by on nemal zaujem alebo by vam to zase nevyslo tak najlepsie bude uplne prerusit kontakt. Zide s oci, zide z mysle, bude tobtrvat nejaky cas ale nakoniec sa cez to prenesies a budes schopna najst si niekoho ineho a mat ho rada.

Barborai

Ja by som za nim nešla. Dúfala by som, že stretnem niekoho iného. On by sa oženil, ja nie. A v starobe by som ľutovala, že som tomu vzťahu nedala druhu šancu.

Mesačný princ

lLily - tak vďaka za vysvetlenie :) len som myslel, že to je nejako rozdelené na pohlavia, ale vidím, že nie.

lLily

M.princ, no zavisi od toho za akym ucelom sa ozval ten, kto to ukoncil, ze ci ho to k danej osobe taha minimalne tak rovnako silno ako tu osobu, ktora bola opustena

zatoze ini ziju vo vztahu na dialku a vedia to zvladat mi nepride az tak dobry dovod na obnovu spojenia, ktore bolo ukoncene kvoli nedostatku casu...zvlast ak dotycna k nemu chova vylucnejsie city, nez on k nej. Miluje ju ako miluje ona jeho? Noooo, to uz by bola ina rec. Tam neni v com vahat.

lLily

tazko pustis z hlavy niekoho za kym ta to taha, to by si musela presekat vsetky vztahove nitky, ktore vas spajaju, cize nehladat ziadnu spolocnu cestu a najlepsie ani kontakt

neviem nakolko bol ten "koniec" zasadny, ale ked to ukoncil on, tak je to cele dost otazne, ked sa mu chces ozvat....ine by bolo, ak by si to vtedy bola ukoncila ty

Alessandra99

Podľa toho čo píšeš, mi prídete ako osudová láska , ktorá má byť spolu :) (trošku nadnesene, ale tak mi to prišlo :)

Len teraz ťa diaľka 400 km, keď si sa vrátila domov.
Alebo by si sa vedela vrátiť späť do toho mesta k nemu ? :)