Liecba psoriazy

Príspevok v téme: Liecba psoriazy
Zuzka555

Ahojte. Mam psoriazu cez 25 rokov a neviem sa jej zbavit. Momentalne som na prisnej diete a mam olejceky nove a priamo z izrale bahno kremy atd. Citala som ze ked sa clovek takto vnutorne cisti moze sa mu psoriaza zhorsit a vysypat nova ale ze potom zmizne. Mate dakto taku skusenost prosim vas ze ste sa dakto zbavil psorky ze sa vam najprv vysypala?
Ide o to ze mam ju v zlom stave a uz teda dva tuzdne prisna dieta natieram kupem sa a zrazu nove loziska mam! Co som nemala niekolko rokov. Tak sa bojim ci mam vytrvat ci nie? Dakujem. K doktorke idem o mesiac :-(

zdravie911

Niekedy detox trva urcity dobu aj podla zivotneho denneho rezimu.
Okolie a hlavne voda !!!!!!
Kluc je detox pecene niekolko x rocne a velke mnozstvo mastnych Omega kyselin .
Vela krat je to spojene aj s emecnymi vecami z dectva alebo DNA pozri si knihu Emocny Kod / DR.Bradley Nelson su tak veci krasne vysvetlene ,na 100% funguje treba cas kym emocie najdu cestu z tela von.
Na Slovesnku tuto metodu vela ludi nepozna , neni vela practiov ktory studovali u Dr. Bradley Neslona a maju certifikat na praktizaciu.

zuzka555

Dakujem Vám krásne za reakcie.
užívam aj Dcko aj B12 pod jazyk z firmy Jarrow takže kvalita. takisto som uz dva tyzdne na prisnej diete t.j. 90% ovocie zelenina a z toho 75% len surova. nejem cukor muku nic.
len ma prekvapilo, ze som cakala zlepsienie a mam pocit ze sa to horsi a niekde som citala ze sa to moze stat ze sa zhorsi a potom zlepsi. ale nepoznam nikoho kto by to tak mal a teda neviem ci to co robim je spravne ci si to este vlastne nezhhorsujem.
ďakujem

zdravie911

Zdravim odporucam ocistu pecene 2 mesiace
Cez liecbu aj Phytoplankton ktory jedinecny
Kvalitny jod , B12, D3 , probiotika 100% musia !!!
samozrejme strava je prvorada
pridavam info
Podjazykový B12 1000 MCG doplnok s príjemnou chuťou prírodnej ríbezle, obsahujúci vitamín B12 vo forme Metylkobalamín. (Vegansky)

Morský fytoplanktón Nannochloropsis Gaditana.
100% Čistý Raw lyofilizovaný prášok, organicky pestovaný.
Morský fytoplanktón sa stane vašim pomocníkom pri boji za zdravé telo a pomôže najmä pri nasledovných diagnózach:
Rakovina,
Reumatoidná artritída,
Diabetes Typu 2 ,
Choroba srdca ,
Poruchy kože
Zlepšenie pohybového ústrojenstva,
Antibakteriálne, antivírusové a protiplesňové účinky
Posilnenie funkciu kardiovaskulárneho systemu ,
Alzheimerova choroba,
Depresia,
Ochorenie pečene,
Chronická únavova,
Neplodnosť a iné poruchy reprodukčného system ,
Chronická bolesť, vrátane bolesti kĺbov.
Doplnenie energie prirodzeným spôsobom (má schopnosť doplnenia energie takmer okamžite a to z množstva esenciálnych mastných kyselín. Táto výživa je dodávaná priamo do krvného obehu v priebehu niekoľkých sekúnd). Okrem spomínaných živín, minerálov a aminokyselín, obsahuje stovky rôznych karotenoidov, rovnako ako stovky silných phytochemicalie prvkov. Tieto sa spoločne podieľajú na ochrane tela, teda I na odstraňovaní mnohých toxínov a detoxikácie krvi. Majú schopnosť zvrátiť abnormálne bunkové delenie, ktoré môže viesť k rakovine.

B12 je známy medzi tehotnými ženami, vegánmi a vegetariánmi, pomáha udržovať silnú psychickú a fyzickú energiu. Je taktiež esenciálny pre tvorbu červených krviniek a zdravie nervového systému. Vitamin B12 je pravdepodobne najtahšie získateľná látka z vegánskej stravy a je potrebný pre obrovské množstvo procesov v tele, od tvorby energie po udržiavanie zdravej kože. Tento užitočný doplnok zabezpečuje ideálny denný prísun a je ľahký na úžívanie v malých tabletách . Vitamín B12 pomáha udržiavať úroveň energie, nervový systém, mentálne funkcie, imunitný systém, pri únave a vyčerpaní, je taktiež dôležitý pre tehotné ženy a pre ľudí s vegetarianskou alebo vegánskou stravou.
Biozdravie.sk
JOD – IODINE IOSOL JODIDOVÝ DOPLNOK EXTRÉMNE STABILNÝ

jonny4956

zeleny salat z kauflandu

zjedzte asi pol kila denne a hned zacne miznut
-odkaz odstránený-

tento salat je to
-odkaz odstránený-

Tomas12345

Urcite typy liekov ju mozu zhorsovat, ako betablokatory , ale ako mne pomohla mrkvova stava narano a vylucenie lepku psenicnych vyrobkov. Skus to !! Napis mi na mail tomas55555@centrum.cz pokecame