Ahojte, so svojím ex sme sa rozišli už pred 8 mesiacmi, no ja k nemu cítim presne to čo na začiatku. Síce sa správal ku mne nie veľmi príkladne dokázala som mu to prepáčiť. Pred týždňom sa zveril mojej najlepšej kamaratke, že ho ho veľmi štve, že som sa stretávala s jeho dobrým kamaratom. Chodili sme čisto len von a podpichovali sme sa stále nič viac v tom nebolo. Len nedavno, keď bola jedna bytovica som sa s nim bozkávala a môj byvaly ležal na gauči a hral sa,že spí a my sme si mysleli aj že spí . No ako sa ukázalo tak nespal,lebo keď sa rozprával s mojou najlepšou kamarátkou tak jej vravel že ho to všetko veľmi mrzí ako to dopadlo, že ma vkuse bali ten jeho kamarát čo nie je pravda, a že nás videl ako sa bozkávame a to ho zamrzelo najviac. Aby ste si nemysleli, že je svaty, tak rozišli sme sa kvôli tomu že má ignoroval keď sme mali ísť von prišiel opitý s kamarátmi alebo sme sa aj týždeň nevideli a podobne. Ale ja ho cez to všetko ľúbim a chcem ho späť. Keď som s ním a pozerám sa mu do očí vidím stále tie krásne iskricky, ktoré tam mal aj keď sme sa dali dokopy. Prosím poraďte mi čo mám robiť ako mu mám dať najavo že ho stále ľúbim a chcem byť s ním.
Ako mám naznačiť svojmu byvalemu, že ho stále lubim?
neviem ci skor polutovat toho kamosa, tvojho ex alebo teba...iste je len jedno - na nieco take by ti skocil iba ak korunovany vol a tomu netreba vela naznacovat, staci zaposobit na jeho sexualny pud a ak ta bude povazovat este stale za pouzitelnu, zozere ti to aj s navijakom
No ak je toto realita (bozkávala som sa s kamošom a bývali ležal na gauči) - tak dnešné vzťahy , ľudia su viac prehniti ako som si myslela.
Totálny hnus a ešte napíšeš, že ho stále ľúbiš ?
Tu nie je žiadna láska.
Daj bývalému pokoj.
Uz ten pribeh s jeho kamaratom, s ktorym ste sa podpichovali a bozkavali mi naznacuje,ze nie si celkom sposobila na nejaky vztah.