Flaky po tele len v lete

Príspevok v téme: Flaky po tele len v lete
Padre557

Mám 20 a celý život ma trápia flaky po tele, ktoré sa objavia vždy začiatkom leta a koncom miznú. Lekári mi dlhé roky hovorili, že treba kožu len mastiť aby nebola suchá ... pravda je, že nech pijem vody koľko chcem a natieram sa ... som suchý. Možno mám nejakú poruchu organizmu ale fakt to neviem, pretože lekári na to nevedeli prijsť. Vždy mi dávali len mastičky a nič ... nepomohlo.
Mám pocit, že s tým má niečo spoločné Slnko a teplo ... tieto flaky sa tvoria na záhyboch, laktoch v slabinách a dokonca aj na krku kde som ich napríklad minulé leto nemal, pretože som sa Slnku vyhýbal .... tento rok som sa raz spálil a už to je na krku ... dobre viem, že to za 3-4 mesiace zmizne, ale chcem vedieť či neviete o tom čo to je.
Koža naskôr zčervenie a vtedy už viem, že nemôžem nič robit ... proste sa to šíri. Potom zhnedne a dá sa to šúlať ... ked sa umývam a drhnem to (kedysi sa mi smiali, že som špinavý tak som skúšal)
ono to idú také šúlky a zbledne to ... skôr zčervenie ale stále to tam je a za dva dni je to späť ... akoby tá koža proste odumierala ...
máte s tým nejaké skúsenosti? čo to asi môže byť?