Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krčná chrbtica zaklon

Príspevok v téme: Krčná chrbtica zaklon
chrbtica dnes

mám dlhšie problemy s chrbticou, ale poslednou dobou vždy ked zaklonim hlavou do prava, boli v lravo v rebrach tak tahá dost silno bolestivo hned pod pazuchou asi prve dva rebra.. ako je to možné? je to prepojene že krčna až tam zasahuje? nemožem ani spat na lavom boku lebo ma ptm boli cely ten bok okolo rebier..

chrbtica dnes

nie kozmodisk, ale taky pás za 15 eur to maju v zdarovtníckych potrebach je to proti hrbeniu sa. taketo niečo :

www.google.sk:

lLily

na to nikdy clovek neni dost mlady....ja s tym mam problem odmalicka respektive puberty, pretoze som hypermobilna a to je vrodena vec, cize fakt len korigovat...okrem toho rychly rast cloveku a jeho chrbtici tiez velmi v tomto nepomaha, skor uskodi...ploche nohy k tomu. Ty fakt nosis ten kozmodisk, ci som to zle precitala? sak to je len reklamny tah

chrbtica dnes

no len tažko budem v kancelarii za pc stát, a mám iba 23 takže ešte pomerne mladý vek si myslím :D ten pás zvyknem nosit doma na vyrovnávanie chrbta a v zime aj v praci...

vun78

Nesed a pri práci stoj, alebo si daj na chrbát také pod šatuy čo nosia deti aby rovno sedeli, a maj rovnu plochu ke´d spíš.už si asi starší, trochu cvičiť najdi si tu je toho plno pomaly, trochu si to ale jemne vymasíruj ty

chrbtica dnes

no áno bol som už, aj v auguste mam ist na kontrolu a čakaju ma rehabilitácie, horšie je že mam aj sedavu pracu ale snažím sa cvičiť už dost.. už ma to trapi niekoho mesiacov.. taky aj blok pri lopatke neviem sa uplne vytočit do strany a ked chcem objaví sa tahava bolest.. a najma ked sa opriem alebo dlho ležim to rozboli asi zato že mi to tlačí na to..ptm mi tak zovre hrudnik uplne stiahne..je to dost neprijemné všetko dokopy.. a nie a nie sa toho zbavit.. už som bol aj u chiropraktikov aj mi davali obstreky a nejake lieky, kremov som vyskušal snad už aj 10. skušal som aj detox a dietu...