Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

svrbenie

Príspevok v téme: svrbenie
robo7777

mám problém so svrbením ktoré začalo na hlave a tvári ale už aj na celom tele..ide o veľmi jemné svrbenie akoby mi niečo extra miniatúrne liezlo na koži..ani nie je potrebne sa veľmi škrabať iba prejsť rukou cez to miesto a prejde to..a za chvíľku na inom mieste zas dookola,mal som lupiny vo vlasoch na ušiach a tvári ale to som odstránil s citricidalom..žiadne iné prejavy na tých miestach nie sú.ak viete poradte ďakujem.

Aaanetka

V prípade, že cítiš, ako by ti niečo lozilo po tele, tak to mykóza pravdepodobne nebude. Pri tej práci by si mal dbať o seba a používať ochranné pracovné pomôcky (rukavice).

robo7777

nie vyrážky žiadne nemám,,niekedy to svrbenie necítim aj niekoľko dní..momentálne to problém je..svrbenie mám.neviem či to nesúvisí s mojou robotou..opatrujem v rakúsku dedka ktorý má mykózu na nohách a celá koža je nejaká nezdravá..on celý je divný..neviem čo by som mal použiť na kožu prípadne z vnútra užívať aby to zabralo..

Aaanetka

Žihľavka to asi nebude. Pri žihľavke sa dotyčná osoba aj "vysype", nie? Ale autor príspevku sa o vyrážkach vôbec nezmieňuje. a ani ja nemám nijaké vyrážky a ani nijaké štípance, ani bodnutia, nič také - vôbec nič. Len mi po tele niečo lozí a nie je to vidieť...

Aaanetka

Mňa to tiež trápi. Ani som si neuvedomila, že to môže byť nejaká vážna choroba. Na to som vôbec nepomyslela. Svrbenie, to nie je choroba. To je len symptóm, ktorý vraví o tom, že niečo nie je vo vašom organizme v poriadku. Môže to byť aj reakcia na nejaké lieky. U mňa to však bude zrejme súvisieť s pečeňou a modlím sa, aby to bol iba problém so žlčníkom. Cítim niekedy takú slabučkú bolesť tam, kde je pečeň a žlčník. Ale už ma to vážne otravuje, už to býva také neznesiteľné, to "lozenie hmyzu" po mne. Budem to musieť riešiť s doktorom.