Rastiem ešte?

Príspevok v téme: Rastiem ešte?
kvapka632

Dobrý deň,chcela by som sa spýtať ako viem,že ešte rastiem.Mám 16 a výšku 169 cm a aj napriek tomu že mi lekárka dokonca už viac lekárov na základe vyšetrení a prehliadok povedalo,že už rásť nebudem ( výšku 169 mám už od mojich 12 rokov) mám stále pocit že je to presne naopak.A ešte k tomu mám v poslednej dobe neuveriteľné ťahavé bolesti v oblasti nôh pričom veľa ľudí tvrdí že je to jeden z príznakov rastu,tak teraz neviem :/ ... Máte nejaké skúsenosti ? Vopred ďakujem.

-Dala som to pod ,,vzťahy" ospravedlňujem sa ak Vás to zmiatlo :D

Bnb

Keď si nevyrastla 4 roky, už neporastieš. Jedine že by ťa nadopovali rastový hormónom. Ten pocit v nohách si podľa mňa len namýšľaš, lebo asi chceš ešte rásť. Nečítala som nič o tom, ale podľa mňa sú to aj tak len poveračky :). Ja som rástla cez 10cm za rok a nič také som necítila.
Ouky, po brázdení po internete som sa dočítala, že niečo také existuje ale len u malých detičiek.

mhmhmh

Lekari to vedia povedat na zaklade nejakych kosti ci co :D pamatam si, ze jednej babe to tiez povedali. Ona bola vzdy najvyssia z bab a prestala rast velmi skoro. Lekari jej to povedali tak, ako tebe, mozno aj v tom istom veku. A v sedmicke-osmicke ju postupne ostatne baby uz prerastli a ona skoncila v priemere. Takze podla mna je to pravda, co ti povedali.

kvapka632

Nieje to kvôli tomu že by som sa bála byť vyššia ale naozaj ma to zaujíma keďže som to nikde nenašla tak som sa rozhodla opýtať sa sama