Ako sa hrat zo psom

IaJaa961

Bude ti vďačný, psík, aj keď sa mu cez deň len tak prihovoríš. To by si sa čudoval, ako bude počúvať tvoje slová. On si ich hneď aj preloží, keď si tu niekto myslí, že si robím tu dobrý deň, tak je na omyle.

IaJaa961

To aportovanie je asi najznámejšie, lebo s aportovaním sa obyčajne začína. Škoda, že aj často končí. Pre psa je to fakt zábava. Ale je oveľa viacej možností ako sa hrať so psom.

Marunka

To vazne nevies, ako sa hrat so psom? Praobycajna hra - s loptou. Ja mam pre toho svojho rozne lopticky. Klasicku velku futbalovu, malu tenisovu. Ucime sa aport, cize mu ju hadzem do nemoty...nahaname sa po dvore, alebo si na lano pripevnim plastovu flasu a tu nahana :D Kadeco sa da vymysliet. Plus klasicky denno denny vybeh a pes bude stastny :) Ja som pri tom svojom nikdy nepremyslala, ci hra bavi mna....ale ci ma z toho nieco pes :)

IaJaa961

Pes je veľmi vďačný, keď mu venuješ trochu svojho času. Ak sa mu budeš venovať, tak to bude úplne iné zviera, ako tie, ktoré zostávajú celé dni samé, zavreté v búde, na dvore alebo v byte. Kde beztak celé dni a potom aj noci prespia - veď toto vydržať to je fakt výkon.