zdravím Vás ja by som sa chcel spýtať či je niečo na tom ze by bratranec a sestrenica z tretieho kolena mali niečo spolu ? mi sme asi tak dva roky dozadu spolu chodili ... ale teraz sme sa zas začali stretávať a zas to je take priklonene k tomu vztahu .Myslíte že je na tomniečo zle ?
vzťah medzi bratrancom a sestrenicou z tretieho kolena
Toto je choré...
kludne sa stretávajte ked sa máte radi, to je strašne vzdialené, všetci sme nejaký príbuzný, ked na začoiatku bolo menej ludí na svete.
napr. kralovské dvory sa párili medzi vzdialenými príbuznými.
vyhod také zmýšlanie z hlavy.
určite aj ja som mala pri sebe ľudí nejakých prepojených z minulosti príbuzných ani o tom neviem.
lenže jej babka a moja babka si sestrenice čičo to a jej to berie inak ako ta moja
Je to už veľmi vzdialené príbuzenstvo. Mnoho ľudí už o takej vzdialenej rodine ani netuší. Pokojne to môžeš pustiť z hlavy.
Presne tak, uplne v pohode, lebo to sa uz skoro ani nerata za rodinu a lepsie, ked nepoviete nikomu, ze ste bratranec a sesternica z tretieho kolena. Vy o tom viete, ale ini nemusia, nech zbytocne nefrflu a neohovaraju. Aspon budu mat ohovaraci a zazeraci o jednu pricinu menej na ohovaranie a zazeranie, ked o tom nebudu vediet, ze ako ste na tom s rodinnym vztahom.
Je to ďaleká rodina, takže je to úplne v pohode