Matka mi až príliš zasahuje do života

Príspevok v téme: Matka mi až príliš zasahuje do života
Alexis10

Dobrý deň.

Chcem vás poprosiť o radu.
Mám 30 rokov a mám pocit, že moja mamka si myslí, že mám 10 rokov. Nedávno som začala nový vzťah. Mamka prijala môjho priateľa a všetko sa zdá byť fajn, Trávime čas aj s ňou, keďže bývam u nej, teda vlastne s ňou. Priateľ u nás ostáva aj na víkend, tam problém nie je. No akonáhla ideme niekam na víkend tak je oheň na streche. A to pritom doma upracem všetko, len na záhrade nerobím. To vie, že všetko spravím, ale do záhrady nepôjdem robiť, chcem ju prerobiť, vynoviť no nedovolila tak si tam robí sama, ale tá záhradka je malá... Takže doma upracem všetko odídeme, večer sa vrátime s priateľom ak treba spravíme čo treba a v nedeľu okolo obeda zase odídeme a večer sa vrátime. No keď ideme povie, že dobre choďte a keď sa vrátime tak večer dostanem vynadané, že som ju odsunula na vedlajšiu koľaj, že sa jej to nepáči a keď to nezmením tak spraví radikálne riešenie. Ako nič v zlom, ale ozaj neviem kde robím chybu... Zobrali sme ju aj na jeden výlet na celý deň s nami, doma sa s ňou rozprávame, no ale aj sami dvaja potrebujeme byť a takisto aj ísť niekam sami, či už na kúpalisko, alebo na výlet. Keďže obaja pracujeme máme čas len cez víkend. No čím ďalej tým je to horšie s mojou mamou.
ďakujem za rady, fakt neviem ako toto riešiť...

neviem111111

jej domacnost, jej pravidla. a je uplne jedno, ci mas 10 alebo 30. ked sa ti nepaci, odstahuj sa. pomahat jej finacnne a s domacnostou predsa mozes aj ked s nou nebudes byvat

Alexis10

Rozprávala som sa s ňou o tom. No podla nej je to normálne a ja ako dieťa ju musím poslúchať a robiť ako ona chce, lebo vie lepšie a chce mi dobre. Ale aby som už ani víkend nemohla stráviť s priateľom a aby som musela pravidelne brávať mamu na výlety tak to sa mi zdá byť už moc. Neodsťahujem sa, pretože je rozvedená a je na dôchodku, tak kvôli financiám a taktiež pomoci v domácnosti.

OdstahujteSa

Máš 30 a ešte bývaš s mamou ? Veď sa niekde odsťahujte.
Alebo sa s ňou porozprávajte, aký má problém.