Kvasinky v 12 prosím pomoc

Príspevok v téme: Kvasinky v 12 prosím pomoc
Reteta

Zdravím mám 12 a pred 5mesiacmi som dostala kvasinky.(kvôli tesným nohavickam) Samozrejme som to nikomu nepovedala. Skusila som kokosovy olej a trochu mi to pomohlo. O pár dni som si všimla že medzi malými a veľkými pyskami mám ako keby spojené nejakou blanou. Ja som to furt chytala a ohmatavala čo to vlastne je. Mavala som tvarohovy vytok alebo biely povlak z kvasiniek či dokonca aj ako keby sopel. Teraz v poslednej dobe 2 dni dozadu ma stipe aj analny otvor a keď idem spať okolo 22:30 tak o 00:00-01:00 sa zobudím moji rodičia nespia a mňa strašne stipe anal a to som zabudla že pred dvomi dňami som použila mydlo na vaginu a odvtedy ma to stipe. Tolko krát som ro už chcela povedať no potajme si holim chlpky. Najhoršie je že sa idem tento týždeň očkovať na 12 rokov. Zistia mi to z moču?

oliweta

pre boha veď to nie je nič strašné že sa holíš a kvasinky tiež nie je nič mimoriadne u nás žien .Mykozu môžeš dostať aj na plavárni aj z tesných nohavičiek. Ja som už tiež prešla všetkými mastičkami aj tabletkami. Hne´d ako doberiem lieky kúpim si probiotiká a v lekárni som si kúpila Enzymax to je tiež na mykozu skús sa poradiť ale najlepšie bude ak to povieš mamine

Reteta

Aká by bola vaša reakcia keby ste sa to pytali dcéry a keby ste boli na mojom mieste? Dosť ma to zaujíma a keby mo to zistili čo by sa dialo potom? Asi pocem že som to strihala noznickami

Reteta

TiezTiež som ak pribrala 4kilá a moc som jedla sladké počas tých 5mesiacov ale začala som zdravo a žiadne sladké nejem