Da sa naozaj pribrat tak rychlo???

Príspevok v téme: Da sa naozaj pribrat tak rychlo???
Nemozna0

Ahojte.
Teraz ako tu tak pisem tecu mi slzy po licach,vysmrkala som uz asi 3 balenie servitok,pretoze uz viac nevladzem. Ide o to,ze 2 roky som trpela bulimiou a ako tak som sa uz z toho dostala. Lenze ja som sa v poslednej dobe zacala straaaaaasne prejedat a moja vaha sa za tyzden vysplhala o 5 kil vyssie. Konkretne 53 kil pri vyske 165 cm. Pred tyzdnom som mala asi 48 kg...strasne sa bojim ze to bude na mne vidno. Co ak budem vyzerat ako buchta z tak velkeho prejedania? Vie mi dat niekto odpoved??? Prosim!!! Uz dalej nevladzem!

Steuplneblby

Váha a ani tabulky nie su smerodatné pri určovaní či si alebo niesi ....Každý má nejaký sval plus tuk a hustotu kostí somatotyp atď .ale k otázke keď si dlhodobo skoro nič nejedla a máš prázdne črevá tak 5 kg jelen naplnenie čriev potravou plus zavodnením organizmu .....!!!!!!!!!!

Gima

Máš idealnu vahu, ak číslo na váhe je menšie ako posledné dvojčíslie výšky v cm. je to v norme. Ak chcete schudnut viac, znížte príjem teda obsah večere.

neviem111111

marosko tak ty si co za kretena. ked uz chces trolovat, aspon troluj v temach, v ktorych svojimi idiotskymi prispevkami neohrozis niekoho zivot.
autorke - vyhladaj pomoc psychologa, zrejme z problemov stale nie si vonku,ak sa prejedas a ak si myslis, ze tvoja vaha nie je ok. na svoju vysku mas idealnu vahu.