Janko dodatocne ti zelam vsetko najlepsie k vcerajsim meninam :-) hlavne vela zdravicka, adcka, aby si bol vzdy taky uzasny ako si stale :-) tvoja verna divocina1
včera bolo Jána
mesacny princ to je krásne :-)
Už sa mi aj slzy tisnú do oči :'-( Toto bolo na mňa priveľa, takéto poníženie :'(((
Áno, Kycera, my s nižším vzdelaním často disponujeme aj vyšším sebavedomím. Ľudia s vysokým IQ často nad vecami príliš premýšľajú, upadajú do depresií atď (nie vždy samozrejme), to nám s IQ pod 100 odpadá, keďže nad ničím nepremýšľame do híbky, všetko nás nadchne a ako som už spomenul, prežívame city spolu s inými...
No, ale snáď aj my s ukončenou 2-ročnou učňovskou školou máme právo vyjadriť svojú nespokojnosť, nech už sa to týka čohokoľvek. Sú aj iné hodnoty ako tituly PhD., Prof. a pod., napríklad to, čo máme v srdci. My, možno podľa teba jednoduchší ľudia, máme dar vcítiť sa do kože druhých, porozumieť citom iných...
Túto tému sa ti nepodarí zrušiť:-) Lebo medveď. Áno, nemôžem za to, vieš, ja som len taký chorý magor, čo sa sanuje od rána do večera ako taký kár. Sad, very, very sad...
Aj keď to nemám vo zvyku, ale už len k úcte k môjmu vzdelaniu by si mal mať ku mne aspoň minimálnu úctu. Ty si kamo isto neštudoval v Anglicku, že? Ja nie som len taký debilko, ako sa ti na prvý pohľad môžem zdať. Tak si daj pohov, bro. Sorry, že som Vás o tom neinformoval...
Ipsik, registroval som sa len 5 minút dozadu, príde rad aj na ostatné podobné témy. Na teba sa nehnevám, nemôžeš za to.
Nahlás to, ak ťa to ruší. Ja som túto tému nezaložil a ani to nemám vo zvyku. Zaujímavé, že táto téma ťa ruší, ale ostatné sú podľa tvojho úsudku ok.
Toto nie je pokec či FB, vy tupé hlavy. Nahlasujem...