doslova....nastupila som vo februari do novej roboty moja praca je velmi narocna robim objednavky vo velkej firme nonstop mam telefonaty a koncom pracovnej doby moja robota nekonci. mne to vsak nevadi a praca ma velmi bavi mam k nej vztah...este aj doma mam telefonaty a vybavujem emaily ked je treba sem tam i cez vikend... vsetko v robote bolo na zaciatku fajn... az do doby kedy ma nasa riaditelka pochvalila ze vsetko robim super ze tu este nemala taku sikovnu babu co sa tak rychlo zapracovala ako ja...no a vtedy sa zacalo peklo.... nepochvalila ma len ona ale aj asistentka riaditelky.... a jednu moju kolegynu to tak vytocilo ze do mna odvtedy rype kedy len moze.... riaditelka sa s nou totiz nemusi casto sa s nou pochyti a zvreskne nanu lebo ona chodi stale volat a na cigaretu ... mne to bolo doteraz jedno co si kto robi sustredila som sa len na vlastnu robotu ale uz mam nervy na kraji...pozera mi do papierov upozornuje ma na chyby ktore ani chybami niesu a stale hlada kde by ma mohla potopit.... ma zo seba komplexy a nieje to stastna zena... ako jej prosim povedat ze tym ze bude do mna kopat svoje problemy nevyriesi ?? niekedy uz som hotova lebo ona vie strasne ranit ... dakujem za vsetky rady
kolegyna v praci ma nenavidi
Hlavne zachovaj klud, zhlboka dychaj, lebo jej ide o to, aby Ta zneistila, a potom, ze zacnes robit chyby. Vsetko co robi si zapisuj, a potom dohodni stretnutie so sefkou a povedz jej ako to vidis (bez emocii, vecne, nehovor prilis obsirne, skor sa zameraj na podstatu).