Volám sa Zuzka. Môj problém je, že stačí aj málo slnka, a už som až neprirodzene opálená. Vždy som túžila mať krásnu bledú pokožku, ako napríklad moje spolužiačky. Nieje predsa tajomstvom, že sa ľudia naháňajú za tým, čo nemajú. A ja nie som výnimka. V zime mám relatívne pokožku bledú, no v lete vždy stmavne. Niekedy si želám, zhltnúť tabletku a zblednúť. Do nedávna som si myslela že sa to nedá. Ale zistila som že sa to tabletkami ide, ale radšej by som skúsila nejaký zdravší spôsob. Neviem či vôbec nejaký zdravý spôsob je, ale už mi lezie na nervy to, že väčšina ľudí si o mne myslí že som cigánka. Budem vďačná za odpoveď.
ZUZKA
Príliš tmavá pleť
cudne, co vsetko ludi trapi. Podla mna ma kazdy k svojej pleti tu spravnu farbu vlasov, obocia.
Mne sa zdaju cervenovlase pehave zeny s bielou pokozkou prekrasne a aj tmavovlasky s krasne opalenou pletou.Keby som bol zenou, tazko by som si vybral. Ludia predsa nemozu mat uplne vsetko. A jest dake lieky na to? Si asi osprostela.
Cigánky nemusia mať len tmavohnedé vlasy pripomínajúce čiernú farbu, ale môžu mať aj bledšie odtiene hnedej. To len na margo príspevku podo mnou.
A autorke odporúčam používať opaľovací krém s vysokým UV faktorom. Neopáli ťa a postupne bude tvoja pleť blednúť.
S tym vela nespravis, si proste taky typ. Ine su zase rysave a chceli by byt tmavsie, ale sa len spalia a maju pehy, tie to maju este tazsie ako ty. Co by som ti poradila je zmenit farbu vlasov. Ze ked si napriklad brunetka, cize mas vlasy cierne alebo ciernohnede, tak dat si prefarbit na bledsi odtien, napriklad na mysaciu bledohnedu. To je taka ta studena strednohneda. Posobila by na tebe prirodzene a uz by ta nikto nepovazoval za ciganku. Lebo vlastne v skutocnosti aj tie typy zien so stredne hnedou mysacou nevyraznou studenou hnedou farbou (nieco tmavsia ako spinava blond) maju tu danost, ze vyjdu trosku na slniecko a hned su tmave jak ciganky. Ale ze nemaju vlasy cierne, nikto ich za ciganky nepovazuje. Tak skor pouvazuj o zmene farby vlasov. Studena bledohneda, studena strednehneda, ale aby posobila prirodzene.