Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

No a dost ...

Príspevok v téme: No a dost ...
keira

cize..chudnem uz rok asi..a to je tak ze najprv som schudla a mala som akurat vahu.potom som zas pribrala a mam este viac nez predtym..od zajtra chudnem ale na isto...nikdy som nemala taku pevnu volu jak teraz..ja to dokazem..ked dokazu to iny,preco by som to nemala dokazat aj ja??je koniec sk.roka,zaciatok prazdnim thak presa musim nejak dobre vyzerat,na ne?...a teraz otazka na vas..je tu niekto kto sa prida??????ci zas musim setko sama??

keira

lucyna, ja som si skoro kazdy den hovorila ze od zajtra :D...ale fakt od dneska uz zacinam..musiiiiim :))..a ted som dosla som bola s kamosku 2 hodky na biku :)....heey baby nedame si zajtra ocistny den??ze cely den nebudeme nic jest??

nastenocka77

aj ja drzim 90-dnovu rozlisovaciu dietu, sice mam dnes len 6. den, ale citim sa celkom v pohodke. a na ranajky som si dala 2 jablcka.. myslim, ze zakladom pri chudnuti je pozitivne myslenie :) tak sa drzte

lucyna

ano lucka drzim dietku,ale len taku lahku aby som sa trosku odlahcila.
ja maso nejem, ani mastne jedla ale sladkosti su moja slabost :)

ale vsetko sa da ked sa chce a ide leto tak chceme predsa dobre vyzerat

drzim nam vsetkym palce :)

lucka

A kolko si uz schudla monika?a hlavne je nutne aj cvicit pravidelne pri tej diete, a hlavne ci to nie je tazke na psychiku, ked musis stale rozmyslat co kedy jest a s cim.a este nieco , dnes som mala na obed cestoviny s paradajkovou omackou a salat , ale vecer idem s priatelom do restiky, ma pozval , lebo som mala narodky, co si mozem dat?porad moni

monica

lucka ta dieta je super.shucdla som uz dost ..dost to vidno a to som len na 18 dni:) na ranajky vzdy ovocie a ja som si zvykla mam to rada..najviac mi chuti banan pokrajam si na kolieska a posypem kokosom mnaam to zboznujem..a dnes som si k tomu pokrajala aj broskynu a posypala kokosom:) na parada:) na obed som uz mala rizoto s lecom:)

lucyna

lucka myslim, ze to sojove moze byt,ale tiez s mierou :)

keira no ja som si tolko krat povedala, ze od zajtra :D

no a do svadby mam daleko este tak nieze tych 5 kg priberiem :))

keira

lucyno no vcera ked som to pisala som bola este prezrataaa :D..tak preto som sa rozhodla ze od dneska zacinam :)...no baby ja som sa zobudila pustila hudbu zatancovala a taku dobru naladicku mi to spravilo :))...a na ranajky som si dala nakrajany baban,kiwi a jablko..a som sa z toho najedla a bree to bolo :)...lucia ked sa budes stravovat zdravo tak do svadby schudnes urcite aspon tych 5 kil :)