Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepohoda

Príspevok v téme: Nepohoda
Aaanetka

Stáva sa mi niekedy, opakovane (mávam také obdobia), že cítim nepohodu. Osobnú nepohodu. Dnes to mám celý deň, začalo to asi pred dvoma dňami. Som doma, umytá, čisto oblečená. Problém je v tom, že cítim akoby ma niečo "žralo". Nejaký drobný hmyz. Tam ma zasvrbí, hneď na to na inom mieste, cítim akoby po mne niečo lozilo. Vidieť však nie je nič. Je to nepríjemné, neznesiteľné.
Ďakujem.

Aaanetka

Tak si to zhrniem, aké mám ešte symptómy:
1. "niečo po mne lozí" (ľahké svrbenie)
2. upchatý nos - ale nie som prechladnutá (toto mám odjakživa)
3. bolesť svalov
4. ťažkosti s nervami (miesto: kríže), pri chôdzi vystreľujúce do nôh pocítenie nervov - nie je to bolesť (ak zoberiem lieky od bolesti, je to dobré potom, ale lieky od bolesti neberiem pravidelne, len výnimočne)
5. zhruba pred rokom som začala mať problém s trávením (pálenie pažeráka) - liečim sa, zmenila som stravovanie
5. zápcha (odjakživa) a hemoroidy - liečim sa, zmenila som stravovanie
6. mám za sebou skúsenosť so závislosťou na cukre a sladkostiach - prekonala som túto závislosť a zmenila som stravovanie radikálne
7. som v menopauze - hormonálne zmeny v organizme
Zatiaľ toto, tak zhruba.

Keby mi niekto vedel poradiť s čím môže to "svrbenie" súvisieť, prosím, ďakujem.

Ute

Zvyčajne "to" mám doma, vonku sa "to" stratí. A zvyčajne je "to" večer, ale dnes aj ráno (teraz). Je to nepríjemné, ako som napísala už je "to" neznesiteľné až. a nevynecháva "to" ani hlavu... takže tak.
Vďaka.

Marosko-n

Nosíme v sebe asi 200-250 gramov parazitov, tak sa nečuduj, že sa niektoré prehryzajú k nervom, to si všimni ako sa ľudia občas pošrabú na hociakom mieste. Treba sa odčerviť a aspoň týždeň piť protiparazitické čaje - pozrieť na internete.
Ale môže to byť aj nedostatok niektorého prvku a vitamínu, hlavne B12 doplňovať pravidelne.

medikamentus

Ipsik, ale ved ty k doktorovi psychiatrovi chodis. Ci nie?
Zijeme v hnusnom svete, nerobme si prosimi Vas zle aspon tu na fore.
Ci forume? :)))
Dobru noc.

medikamentus

Ahoj. Nemusi to byt hned psychoza... vobec nie.
Svrbenie koze byva napriklad aj pri pretazeni pecene, stukovatelej, alebo aj pri roznych alergiach. Nechaj si najprv vysetrit krv /hepatalky/. Obvodna nech ta posle k imunologovi.

Az mas doma dithiaden, tak daj si pol tabletky /pol tbl. este nikoho nezabilo a o.i. by Ti ho dali aj na pohotovosti a mozno aj celu/. Dobre sa z toho aj vyspis.Chod nalacno rano k obvodnej, nech ti moze odobrat krv, povies, co ta trapi.
A neboj sa, nezomries >>>

Ipsik

Treba vyhľadať odbornú pomoc, psychiatra, dg. paranoidná schizofrénia. Ja to nemám a radiátor mi dáva za pravdu, hoci kvetináč zase pritakáva ako taký tĺk a ešte sa aj škerí ako zmyslov zbavený...