Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Borelioza

Príspevok v téme: Borelioza
Ondrej99

Ahojte

V utorok som si nasiel flak na pravej nohe,bol som u doktorky a ta mi povedala ze mam Boreliozu,zobrala mi krv a nasadila mi Azytromycin plus B-komplex,vysledky budu az o 10 dni.

Chcem sa spytat na nazor ludi co touto chorobou trpia,ako s tym zijete ? Vyliecili ste sa nejak,alebo to mate na nejakej normalnej hladine ? Bojim sa a mam neskutocny strach ked som precital tie fora okolo toho....

Lion45415

No takto - ten flak znamena to, ze kliest bol zrejme infikovany boreliami...
Ziadaj WB test ale tak po tyzdni... !!!!!
Cele je to o tom, ako si s tym poradi tvoja imunita...
Ono sa to zacne co si pametam podobne ako chripka.
Ak prejdes do chron. stadia, zit sa s tym sice da ale je to zivot na pi... A je treba sa stale liecit a najme podporovat imunitu.

Borelioza.sk
Borelioza.cz

Ondrej99

Praveze mne nie je vobec nijak zle,berem Azitromycin sice len 3 den ale necitim sa zle az na to ze nad tym vkuse rozmyslam...
A neviem ake testy mi robila,no vysledky este nemam len sa pozrela na moju nohu na ten flak a zahlasila mi ze to Borelioza.. takze tak.

Len chcem vediet skusenosti ze ako s tym ludia ziju,ci normalne funguju alebo je to peklo,ci sa im stav zhorsil postupne alebo su nejak uspesne lieceni...

Dik za odpoved

Lion4848

Aky test ti robila ? Elisa alebo WB ?

Najme sleduj svoj stav pocas liecby a po liecbe, ak ti bude po liecbe stale zle alebo este horsie a boreliu budes mat v Elise negativnu v Igm tak uz liecbu necakaj a skoncis s papierom na psych ze to mas psych povodu... Tak jedina sanca ako sa z toho dostat je ta ze bud navstivis jednu zo sukr. ambulancii pre liecbu LB alebo liecbu vezmes do vlastnych ruk...