Este nieco... piperin je velmi slabo rozpustny vo vode, na deci vody sa dokaze vyluhovat iba 4 mg piperinu. Takze kto ho bude robit ako vyluh z cierneho korenia, musi ho robit tak, ze vzdy pouzije cerstvo namlete korenie (lebo ta latka prcha), a na 1dcl vody da adekvatne mnozstvo korenia (podla wikipedie, cierne korenie obsahuje okolo 10% piperinu), ucinna davka pre jedno jedlo je dosiahnut aspon 5-10mg piperinu. Zavisi od mnozstva jedla. Cize pridavat samotne cierne korenie do jedla, nepomoze vobec. Takisto tu kasicku treba robit tak, ze to cierne korenie sa vari uz spolu s kurkumou, nepridat ho tam az nakonci. Inak sa vyluhuje ziaden piperin!!! (uz som im to pisal, ale nepocuvaju, myslia si, ze su najmudrejsi. Cize ten ich recept funguje len velmi slabo, oproti tomu, ked sa cierne korenie vari spolu s kurkumou, aby sa vyluhoval piperin)
Textová Inzercia

Objavte účinky bunkovej vody z kosmatcovníka, ktorá dlhodobo aktivuje mechanizmy hydratácie pokožky.

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.
Kurkuma je korenie zo sušeného mletého kurkumovníku dlhého (Curcuma longa). Pochádza z južnej Ázie a jej najväčším producentom je India. Kurkuma je známa najmä pre svoje protizápalové účinky. No to nie je jediný dôvod, prečo ju zaradiť do jedálnička.