Problem pri sexe

Príspevok v téme: Problem pri sexe
Xkol

Zdravim, mam taky problem mam priatelku pozname sa uz dlhsie ja som panic ona o tom vie ona sex uz mala no a problem nastava v tom ze ked chcem do nej vniknut tak mi proste penis zvedne a nestoji.. Pri predohre stoji normalne nieje ziadny problem ked ma robi ustami alebo normalne rukov tak vsetko funguje ako ma akurat ked potom chcem ist do nej tak hned zvedne uz sa nam to stalo par krat priatelka je velmi chapava a upokojuje ma ze nabuduce to uz vinde a snazi sa aby som na to nemyslel ale mna to hrozne trapy ze sa toto deje... Dakujem za akukolvek radu.
(Pisane na mobile)

lando 35

Toto nie je iba tvoj problém ťažko sa o tom píše.priateľka môže byť chápavá akokoľvek ale ver mi že to treba riešiť. Pokiaľ nemáš niečo na predpis tak aspoň vyskúšaj Eractan je to výživový doplnok .Sú to aminokyseliny ktoré telo potrebuje ako napríklad arginín ktorý sa tiež nachádza v modrej tabletke na rozšírenie ciev a nemá žiadne vedlajšie účinky ako väčšina liekov.Ja ho beriem už dlhodobejšie a pociťujem konečne výsledky

Jax

Je to stres. Az prilis chces. Treba sa uvolnit a neriesit. Mozno keby ona preberie trochu iniciativu a zavedie ta, alebo chlast, alebo sa len hrajte, masiruj ju penisom bez toho aby si chcel dnu a ani sa nenazdas a budes ;-)