Ako dlho sa uchovávajú policajné záznamy?

Príspevok v téme: Ako dlho sa uchovávajú policajné záznamy?
PLeska111

Ahoj,

člen mojej rodiny pred pár rokmi na mna zavolal policajtov ku nám domov.

Nedávno som sa bol sťažovať v inej veci na polícii, resp. podať podnet. Ked som išiel v tej veci na políciu druhý krát, ten istý policajt zmenil ku mne správanie, bol arogantný, nepríjemný.

Zaujíma ma, či to mohlo byť kvoli tomu, že si o mne prečítal niekde v spisoch daný záznam (to že na mna bola privolaná hliadka).

Máte s tým niekto skúsenosť? ako dlho sa archivujú takéto veci na polícii, alebo to tam už budem mať navždy?

Dakujem pekne za odpovede.

Ipsik

A prečo sa neučí strojopis povinne? Toto by ma zaujímalo, ako by Jatt povedal: vzhľadom na závažnosť vzniknutého problému týkajúceho sa pamäte, spočíva riešenie v požití a v komzumácii látky s názvom Ginko Biloba. To, čo je na papieri, je jedna vec, to, čo je v hlavách je vec druhá. Niekto skrátka nemá krátku pamäť. Proste si o tebe urobili zlú mienku, zmeníš krajinu a už si na teba takmer nikto nespomenie. Ja chcem, aby si na mňa kamoši spomenuli, keď ´kiaľ odletím na inú planétu, ja na nich občas pľujem, sorry. Keď sa ti odkrví mozog, tak choď na Južný Pól, budeš stáť dole hlavou.
S tými Marťanmi je ťažká nuda, nemám rád intelektuálov. Viď aspoň jedna sníma:-) Stále len samý špenát, to je o ničom...

Jax

Nastvany bol preto, ze si ho opat otravoval s blbostou. Kazdy papier sa uchovava inu dobu, od par mesiacov po desiatky rokov. Ale nikto sa v nich nehrabe a uz vobec nie len preto, ze tam raz prides. Prajem menej paranoje