Korčuľovanie a kolená

Príspevok v téme: Korčuľovanie a kolená
Dominik M

Dobry den, chcel by som sa spytat ci by mi niekto nevedel poradit, najma asi niekto kto ma bud skusenosti s korculovanim alebo ma dobre poznatky z ortopedie, konkretne kolien.

Mam 19 rokov a 2 roky dozadu ak nie uz aj 3 som mal pretrhnute krizove vazivo v lavom kolene a aj menisky boli poskodene. Operaciu som nemal, som schopny chodit aj behat aj plavat. Nehoda sa mi stala pri lyzovani a obcas aj teraz mavam pocit neistoty v kolene ked mam vytvorit odraz z nohy ked je natocena do boku (podobne ako ked sa lyzujete)

Chcel by som zacat inline korculovanie no neviem ake nasledky by to malo, ci by mi to este viac neposkodilo koleno a ci by to nebola zbytocna investicia do kurcul.

Vopred dakujem za odpovede v diskusii.

jujuku

Asi ked si mala uraz a pretrhnutie tak to asi nepojde, vyber si lahšie a nepokusaj.možno že dlho to nepojde.Korčulovanie zaťažuje kolená chrbticu-musíš vybalansoval,aj chranice musia byt.
V takomto prípade nedoporučujem.Niečo ľahšie.

Ipsik

Tak to ťa obdivujem, že sa chceš dať práve na to. Keď to vyskúšaš, tak uvidíš. Tak je to ťažké zhodnotiť, či je to to pravé orechové pre teba. Ja som na tých korčuliach dokázal prejsť tri metre tam a tri metre späť v polopo.akanom postoji a to bolo asi všetko, čo som dokázal.