Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysoky pulz

Príspevok v téme: Vysoky pulz
Tomas12345

Ahojte mám jeden problem uz dost dlho . Ide o to že vkuse mam zrychleny pulz (z nezistenej priciny) boli mi robene zakladne krvne vysetrenia + vysetrenia na infekcie a hormony ale vsetko bolo negativne. Bol som aj u kardiologicka ktora mi nezistila ziadnu pricinu na srdci ale napriek zvysenym hodnotam pulzu nasadila egilok 50 mg ale napriek uzivaniu egiloku sa mi ten pulz vobec nezlepsil a stale ho mam okolo 80-90 v naprostom klude a po mensej namahe ako chodza mi zakratko vystupy na 100. Len tak pre informaciu vzdy som maval pulz okolo 60-70 v klude a to som ani lieky na srdce nebral. Este som si ale vsimol okrem zrychleneho pulzu aj to že furt mam strasne teple telo , doslova horuce na dotyk a hlavne najviac brucho . Nechapem z coho to mam tie horucavy a teplé brucho aj maserka si to minule vsimla ked ma masirovala ze mam strasne horuce brucho ze moc velke teplo mi z neho vyzaruje.Vsimol som si aj to že ked nemam horuce brucho (zvycajne az vecer ) tak nemam ani problemy s pulzom . Ako keby bola ta horucava z brucha dako prepojena s tym pulzom ako keby ho vyvolavala sa mi tak zda. Mal niekto z vás podobne problemy, alebo vedel by dakto dat dajaku diagnozu ? lekari toho moc nevedia len krutia hlavami . Dakujem

house

Ja som mal zvýšený pulz už na základnej škole. Aj tlak som mal 150/100 a pritom som sportoval. Zdedil som to po otcovi.Od 23 rokov uživam betablokatory a vdaka tomu este žijem.Momentalne uživam
bisocard 5 mg. rano a vecer. Zabera super. Mam tep od 65 do 70.
Od tlaku este beriem Gobten a lusopress.
V dnesnej stresujucej dobe niektorí ludia sa musia chranit liekmi.
Ak by som neuzival tieto lieky a nedodržiaval životospravu ...nefajčit
nepit a poriadne sa vyspat už by som tu nebol ...

Brumtelles

Psychika dokáže narobiť divy. Aj keď ty neveríš že to máš zo psychiky, je veľmi pravdepodobné, že ak ti nenašli lekári nič, je to psychika.

divaBara

Akoj, Tomas. Ja mam tiez zistenu sinusovu tachykardiu od skorej mladosti. Srdce mam zdrave. Moj otec ju mal cely zivot /zomrel ale v suvislodti s inym ochorenim/ a maju ju aj moje 2 deti. Vsetky vysetrenia su v poriadku.
Nikto nezistil pricinu. Moze to byt psychosomatickeho charakteru, vraj. Ziadne antidepresivne lieky nechcem v ziadnom pripade.
Rozmyslam obratit sa na ludi, ktori liecia na podklade vychodnej mediciny.
Ma niekto skusenosti?

Veselko

Ahoj, ty si ten čo si tu niekedy písal že sa nevieš vyprázdniť alebo niečo podobné? Ak áno, tak poznáme sa.

Tomas12345

Lenze ja to nemam zo psychiky to viem urcite.Kto si tieto stavy zazil tomu je hned jasne ze zo psychiky to nieje.. Navyse som mal aj nocne ekg zvysene a aj pocas spanku som bol horuce brucho .

Ipsik

Mali by ti nasadiť iný liek, aby si mal potom bezchibný pulz. Ja ho mám tiež zvýšený, ale u mňa je to preto, že sa stále niekam ponáhľam a nevedno kam. Môže sa ma babka pýtať, že junák kamže kam? Ja jej do očú nepozriem a len odvrknem: dopredu!