Včera keď bol opitý mi povedal toto :(

Príspevok v téme: Včera keď bol opitý mi povedal toto :(
BlbyAlkohol

Zacnem len v skratke. Ked sme zacali spolu chodit bol super do nicoho ma netlacil. Sám povedal ze sex bude ked budem chciet.
A vcera mi opity napise ze "dajme sex". Toto mi napise po nasich 2 stretnutiach co sme boli spolu (daleko býva). A este napise "nejde mi len o sex ale uz by mohol byt). Citim sa hrozne :(...

DarinazTT

Včera, včera už predvčerom nie? Blbý názov témy, Keď tu bude o týždeň táto téma stálo to bude akože včera...?
Ale z toho si nič nerob zlatá moja, mne sa pár rokov dozadu stala podobná vec s jedným odomňa dosť vtedy starším kolegom, taký starý rozvedený chren 50 ročný to bol a ľúbil vypiť si. A raz v stave opilosti mi chcel zakurízovať tak ako v práci to zvykol robievať tak mi v tom stave opilosti keď bol asi opäť niekde so svojou bandou v krčme napísal sms že ma pozýva na rum. A keď som nereagovala tak mi poslal video ako sa nejaká nahá žena sprchuje. Neviem odkiaľ si to video stiahol a doteraz som nepochopila čo to malo znamenať. Ale bolo to dosť zvrhlé od neho. Samozrejme na druhý deň ani necekol slovo. Nič sa nepýtal. Nechápačka...
Opitý ľudia asi ako ti tu napísal Mesačný princ a TiboTibor že opitý ľudia sa len uvolnia a prestávajú ovládať a vtedy povedia pravdu či robia to po čom túžia. Tak ako ťa môže opitý človek zabiť, tak ťa môže aj znásilniť. Takže sa maj na pozore.

TiborTibor

pozri sa dievča, vieš sa hovorí
Opitý hovorí pravdu
a prečo? Lebo za triezva sa ovláda a v opitosti hovorí to po čom túži a kedže je sebaovládanie opojené alkoholom tak človek hovorí aj to čo by za triezva sa neodvážil. A on ti napísal len to po čom naozaj túži. Je dosť možné že chodí s tebou len pre ten sex že sa mu páči tvoje telo a ide mu len o to jedno.
V opilom stave sa prejaví skutočná povaha človeka. Napr. agresívny človek sa stane v opilosti ešte viac agresívnym, veselý človek ešte viac veselým, smutný upadne do depresie, nadržanec sa stane sexuálnym násilnikom atď.

gulugu

Ked mal v sebe tak to neber vážne-možno si to ani nepamata, zober to ako sranda-aspon vieš že ho priťahujes.
Uvidiš-chseš sa s nim kamaratit-alebo hom maš rada? Ved on počka ked ho maš rada a on teba. A ako sa sprava ked nemal v sebe?

denisaf

po prve nechapem ludi ze ospravedlnujju nonstop alkohol po druhe ked byva daleko vyser sa naneho aj tak si tam niekde daleko robi co chce...

Pedrodent

My s tým alkoholom nezačíname mať problem teraz. Ten problém je tu vyše 100 rokov. Každý druhý Slovák vrátane žien je alkoholik.

Ipsik

Možno tento môj príspevok narazí na nepochopenie väčšiny, čiže majority, ale musím ho povedať a prezentovať aj takto in public, čiže verejne. Ja som si to aktuálne všimol, že my s tým alkohol začíname mať nejaký problém, hoci sme si najprv mysleli, že to má alkohol problém s nami. Nuž, musím už len koštatovať, žiaľ, už sme všetci buď abstinenti alebo alkoholici. Nemožno však už len povedať, že kto má ešte štipku zdravého rozumu, aby sa zachránil. Tá metla ľudstva sa už chystá aj na nás a preto a tak, bez čiarky, musím povedať, v podstate bez ďalšieho nadýchnutia, aby ste s tým niečo spravili. Ak si to prečítate, tak pochopíte, čo mám na mysli. V poriadku, bola sranda, keď ste nás chytali, ale opakovaná sranda už nie je sranda. Treba zasiahnuť inak, lebo tá strecha nás síce zastrešila, ale čo ďalej? Je to už neúnosné. Treba s tým niečo spraviť. Však mi všetci pokapú, do kelu. Chcel som, musel som vyjadriť tieto opodstatnené obavy na záchranu svojich ľudí.
Ďakujem.
Poprosím o vypnutie mikrofónu.
Pekný deň!