Jedna ženská vždy od môjho frajera niečo chce a hlavne od neho, pričom existujú aj iní a tiež veľmi šikovní a ochotní muži. Alebo máme naplánované niekde ísť, napríklad ísť na nákup do druhého mesta alebo si zahrať tenis a ak sa to dozvie ona, hneď sa pýta, či môže ísť aj ona. On, že jasne. A ja nechcem pôsobiť ako happyja. Občas mám pocit, že po ňom ide. A možno je to aj opačne?
Raz som sa ho spýtala, či sa mu páči, že je k nej taký ochotný? Začal na mňa kričať, že to je jeho vec, ako sa správa k druhým a že si môže robiť, čo chce, že nie som jeho manželka. Keď som povedala, že sme frajeri, kričal, že nemusíme byť, keď sa mi to nepáči
Keď sme samé a on tam nie je, má na mňa samé uštipacne poznámky. Ja som sa doteraz krotila a bola ticho. Naposledy som sa však neudržala a vrátila som jej urážky. A práve vtedy sa vrátil môj frajer. V najhoršej chvíli, keď ja som na ňu vyletela a ona tam iba stála. Takže teraz to vyzerá, že ja som tá zlá.
Ona neskôr odišla. Keď sme ostali s frajerom sami, pokúšala som sa mu to vysvetliť. Ale samozrejme, že mi neveril. Ja vyzerám ako furia a klamárka a ona ako neviniatko a chúďa.On ju pozná ako veselú, priateľskú, bezproblémovu a vysmiatu ženu. Nikdy nevidel jej druhú tvár, akú poznám ja.
A je ju mne odmeraný a nechce sa na mňa skoro ani pozrieť. A ešte si začal písať s nejakými babami na nete. A počítač nechá akoby naschvál otvorený, aby som všetko videla a ide do sprchy. Vyjde zo sprchy, pozrie sa mňa, sadne si pokojne k počítaču a usmeje sa. Alebo príde z práce a akoby mimochodom povie, že tá kolegyňa mu ponúkla koláč, s tou bol na káve, s tou na obede.
Teraz rozmýšľam, či mám byť k nemu milá aby na to zabudol a začal sa správať normálne alebo sa na neho vykašľať alebo ho ignorovať?
Tak teda chcela by som vám poďakovať za rady.
videl ma vybuchnúť na otravnu sokynu
Neriešila by som to.
A on si ani nesnaží mať k nej odstup. Normálne až sa mi zdá, akoby si to užíval, že v duchu zúrim.
Myslela som si, že ja som tá paranoidna. V poslednom čase sa mi zdá, akoby sa vyhýbal tomu, aby bol po mnou sám. Keď si má vybrať, či budeme tráviť voľný deň sami alebo pôjdeme s kamarátmi, skoro vždy ideme s kamarátmi.
Podstatný detail, ona je rozvedená a má frajera.z! On je taký normálny a myslím, netuší, čo robí za jeho chrbtom.
Už som o nej dávnejšie písala. Ona mi voľakedy , keď sa rozvádzala, chcela prebrať bývalého priateľa. Vtedy sa mu dosť líškala. Skončilo to tak, že so mnou sa síce rozišiel, ale s ňou nezačal chodiť. Potom sa to zmenilo, začala ho ohovárať. Vtedy som to trochu chápala, že bola tesne po rozvode, tak zháňala chlapa, ale nechápem, prečo to robí teraz, keď má frajera a normálneho?
Napíšem to v skratke:
ANI BY SOM HO NEOPĽULA!!!
Stačí ako názor na vec... ? :o)
Vôbec nerozumiem správaniu oboch...Tomu vášmu vzťahu, kde to vyzerá "kto z koho"...A už vôbec nie správaniu frajera. Ty mu máš veriť, nestarať sa do toho, ako sa on k niekomu správa, ale urazí sa, ak sa ty k niekomu správaš ako ty chceš? Na jednej strane povie, že nie si jeho manželka a nemáš sa starať. No na druhej strane, po tom, ako vybuchneš na niekoho, kto ťa uráža, je schopný sa uraziť ešte aj on. Prečooo? Veď nie si jeho manželka, on sa nemá čo starať do toho :D :D Osobne nemám moc rada, ak niekto "vodu káže ale víno pije". Vo vašom vzťahu nie je absolútne žiadna rovnováha. Práve naopak, partner má prevahu a manipuluje s tebou. Od teba vyžaduje isté správanie, ale ako náhle sa tá istá situácia týka jeho, už má "hra iné pravidlá".
Taký človek bude vždy mať len svoju pravdu. Nikdy nepripustí, že sa v niečom môže mýliť. Alebo si nebodaj už niekedy priznal, že urobil chybu (všeobecne v niečom)? Pre mňa by bol taký vzťah strašne náročný a ťažký na fungovanie. Vo vzťahu musí byť harmónia, rovnováha, inak sa taký vzťah rozpadne časom...
prepáč že to takto poviem ale to s akym debilom chodiš ? skor mi to pride akobu mu na nej zaležalo viac než na tebe.... takéto správanie by som netolerovala v žiadnom prípade
Ked som mala okolo dvadsiatky, "chodila" som s jednym typkom, ktory velmi ziarlil na dvoch mojich kamaratov. Poviem ti tolko, ze na zaciatku mi to prislo mile, ale ked sa to zacalo stupnovat a k tomu to nebolo zalozene na pravde, poslala som ho kade lahsie. Pointa je, ze by som z toho tragediu nerobila, nieje to u teba na dennom poriadku, stalo sa to raz, ci dva krat. A takto sa zlosti len clovek, ktoremu sice vyhrknes pravdu do oci, ale on sa s nou akosi nechce stotoznit. Prichyteny pri cine. :)...Ale co ma znamenat to jeho nasledne spravanie? Tomu nejak nerozumiem a skvor mi take sedi na zeny ako na chlapov. A tiez si myslim, ze by partneri mali stat na svojich stranach.