Jedna ženská vždy od môjho frajera niečo chce a hlavne od neho, pričom existujú aj iní a tiež veľmi šikovní a ochotní muži. Alebo máme naplánované niekde ísť, napríklad ísť na nákup do druhého mesta alebo si zahrať tenis a ak sa to dozvie ona, hneď sa pýta, či môže ísť aj ona. On, že jasne. A ja nechcem pôsobiť ako happyja. Občas mám pocit, že po ňom ide. A možno je to aj opačne?
Raz som sa ho spýtala, či sa mu páči, že je k nej taký ochotný? Začal na mňa kričať, že to je jeho vec, ako sa správa k druhým a že si môže robiť, čo chce, že nie som jeho manželka. Keď som povedala, že sme frajeri, kričal, že nemusíme byť, keď sa mi to nepáči
Keď sme samé a on tam nie je, má na mňa samé uštipacne poznámky. Ja som sa doteraz krotila a bola ticho. Naposledy som sa však neudržala a vrátila som jej urážky. A práve vtedy sa vrátil môj frajer. V najhoršej chvíli, keď ja som na ňu vyletela a ona tam iba stála. Takže teraz to vyzerá, že ja som tá zlá.
Ona neskôr odišla. Keď sme ostali s frajerom sami, pokúšala som sa mu to vysvetliť. Ale samozrejme, že mi neveril. Ja vyzerám ako furia a klamárka a ona ako neviniatko a chúďa.On ju pozná ako veselú, priateľskú, bezproblémovu a vysmiatu ženu. Nikdy nevidel jej druhú tvár, akú poznám ja.
A je ju mne odmeraný a nechce sa na mňa skoro ani pozrieť. A ešte si začal písať s nejakými babami na nete. A počítač nechá akoby naschvál otvorený, aby som všetko videla a ide do sprchy. Vyjde zo sprchy, pozrie sa mňa, sadne si pokojne k počítaču a usmeje sa. Alebo príde z práce a akoby mimochodom povie, že tá kolegyňa mu ponúkla koláč, s tou bol na káve, s tou na obede.
Teraz rozmýšľam, či mám byť k nemu milá aby na to zabudol a začal sa správať normálne alebo sa na neho vykašľať alebo ho ignorovať?
Tak teda chcela by som vám poďakovať za rady.
videl ma vybuchnúť na otravnu sokynu
somharpyja - takze ide o skusenu "harpyu", lovkynu, z toho ako to opisujes, najzakernejsie zlo. Presne ako pises, dve tvare. Ide po vasom vztahu, chce vas rozdelit, a ukoristit frajera. Mozno ho ani nechce ukoristit, len ta vidi ako obet, ze si to moze na tebe vyskusat a rozbit vam vztah (lebo tvoj chlap je hlupy, prepac za uprimnost, ale je to tak).
Ja osobne by som ti nedoporucoval vztah s takym chlapom, to by musel zmudriet. V dnesnej dobe nema sancu.. Ale bohuzial, problem mas aj ty (dufam ze to vidis)... nielen ze sa nevies branit proti harpyi, ale... uz len to, s akym chlapom si, hovori za vsetko. Co ti teda napisat... jednoznacne ostat sama, najst samu seba a nejak zmudriet na duchovnej ceste... inak si pritiahnes vzdy to iste zlo do vztahu (lebo mudra zena by si takeho chlapa ani nepustila k sebe, ani s nim nezacala vztah)... proste nejak hladat tu mudrost. Sorry za uprimnost... ale inak sa nedostanes nikam a nenajdes lasku na cely zivot.
ak na teba vystartoval pri zmienke o nej, tak ma zle svedomie. Preco zijes s chrapunom? Ak sa sprava takto zvratene k tebe a zamerne ti ublizuje /pocitac../, tak ta ma na haku. Prepac, ak je to krute.
To co je za frajera ked ti neveri a obvinuje ta z klamstva? Mate nejaky problem, ty ho chces riesit a on ako reaguje? Preco na teba krici ked sa ho nieco pytas? Ako prepac, z toho co pises mi pride ze ta vobec nema rad. Aj tym ze si pise s inymi a tebe to nechava precitat je jasne, ze by sa chcel rozist ale je srab aby ti to povedal narovinu. Robi ti naschvaly snazi sa ta vytocit aby si to ukoncila ty a zaroven z teba urobi tu zlu a zo seba chudacika a obet. Nikdy by som v takom vztahu neostala. Odporucam ukoncit to, ale nerobit ziadne sceny, hadky, to by bola len voda na mlyn pre neho a vsade by ta ohovaral aka si hysterka. Bud k nemu mila, usmiecaj sa a medzi recou mu povedz ze ti je luto ze ti neveri a povazuje ta za klamarku, ale ze v takom vztahu nemozes ostat a preto sa s nim rozchadzas. Pravdepodobne ta bude chciet vyprovokovat k hadke, bude ta zo vselicoho obvinovat, nedaj sa, nereaguj uz na to, nemalo by to zmysel. Len mu povedz ze ked si o tebe toto vsetko mysli tak je ti to luto ale ty chces partnera co ta bude vidiet presne taku aka si a nebude si taketo veci o tebe mysliet. Nic nerozoberaj, nesnaz sa branit, neodporuj mu a nevyvracaj ani ked to budu totalne klamstva. Stale sa usmievaj a bud nad vecou, to ho vytoci najviac. Je dost mozne ze sa da potom dokopy s tou druhou, ale ich vztah aj tak nevydrzi navzdy, zena co nema problem nicit druhych a intrigovat + chlap co nevie riesit problemy a hovorit narovinu tam je len otazkou casu kedy narazia na svoje povahy a nebudu schopni veci normalne riesit. Ty si medzitym najdi niekoho kto ta bude mat rad, bude pri tebe stat a bude ti verit.
pane boze dievca on k tebe nema vobec uctu a ty o neho tak bojujes... kde mas uctu? .
Co tak zmenit chlapa? Vsak iny sa k tebe moze spravat lepsie. Z toho tvojho vymizla asi ucta voci tebe, nevazi si ta, provokuje a vyzera to, ze si stale viac a viac dovoluje, taketo spravanie nesvedci o laske, hnusny provokater nech sa prace kade lahsie, ty hladaj lepsieho chlapa a on nech ublizuje nejakej inej, ktora si to necha. Lebo ked si to ty nechas, bude to casom len horsie. Ja to vidim na rozchod: najrozumnejsie riesenie.
preco ludia udrzuju taketo vztahy?
preco?!
Veď on ťa maen za handru.. prepáč, že hneď na začiatok som to na teba hneď vybalila... Mala by si mu poriadne zraziť ego a odísť od neho.. Zbal si všetky veci pokým tam nebude, počkaj na neho a keď príde tak mu povedz nejakú ustipacnu poznámku (napr. že s tým jeho malým nevie poriadne uspokojiť ženu a že teba to už nebaví, tak odchádzaš za lepším) alebo niečo na čo je citlivý ... A už sa viac nevrat samozrejme
na tvojom mieste by som sa neplietla do ich "vztahu" a skor uzavrela ten vas....sak po tom vsetkom uz na tom i tak nezalezi co-kto zacal
no v istej veci mu musim dat za pravdu - nie su jeho manzelka, zaroven by si si vsak velmi nepomohla, ked by si nou ozaj aj bola
On si to uzivat, jemu to lichoti. Mozno sa postasti aj uzit si, ocividne je mu jedno, ako sa citis a ze vy dvaja ste na prvom mieste a az potom jeho jesitnost a honenie si ega. Pre toto by som s nim urcite nebola. Je totiz ON a az potom kdesi snad aj ty.
Prvýkrát čo sa k nám votrela, bolo, keď sme išli do Viedne. Vtedy mi priateľ povedal, že aj ona mala v pláne tam ísť, tak ju zoberieme. Vtedy som súhlasila, netušila som, že sa z toho stane rutina.
Vtedy som to neriešila, ale teraz mi vŕta v hlave, či to bola ona, čo sa ho opýtala, či môže ísť alebo jej to navrhol on?
Dá sa to nejako zistiť, bez toho, aby som sa ho to opýtala? Čo ak krivdím jej a on bol ten iniciátor?