Zdravim,
Mám 17 a doslova trpim kvôli nadmernému ochlpeniu.. Tmavé a naozaj hrubé chĺpky mám takmer po celom tele - ruky, podpazušie, celé nohy, zadok dokonca brucho a aj medzi prsiami mám "malý porast". Bojujem všetkými možnými metódami- žiletka, epilator, depilácia pásikmi aj voskom, laserový depilator.. a stále bezozmeny. Hanbím sa aj na telesnej vyzliecť nakoľko ak sa nachvíľu zbavim chlpov zo všetkých viditeľných miest tak sa mi najmä na zadku a zadnej strane stehien spravia vyrážky, sú to až také navrete opuchnuté miesta, ktoré bolia, a neviem sa ich už nejakú tú dobu zbaviť. Skúsila som rôzne masti, peelingy a stále nič. Inak chlpy dorastajú ako na povel a po pár dňoch mám "strnisko" úplne všade. Navyše jedine miesto kde nebojujem s chlpmi je chrbát a tam ma zase zužuje problém vyrážok ktoré sú ako čierne bodky. Rovnako tak som už používala rôzne peelingy, mydla, masky a oleje a stále nič. A to teda nehovorím o Tom že čo môžem si bez váhania vytlacim.... Ak má ktokoľvek radu, skúsenosť či len názor napíšte čo by ste poradili na odstránenie tohto... Denna 1,5 hodiny v kúpeľni ma už naozaj trápia viac než je zdravé. :(
Nadmerne ochlpenie a nekonečný boj s vyrazkami
Prečo nejdeš do estetického centra?Chlpky predsa dnes už nie sú problém. Mam jednu kamosku, ktora to takto riesi..
najlepšie by bolo dať to odstrániť laserom a navždy, ale nie u kozmetičky, ale u lekárky, ktorá sa tým zaoberá. sú také pracoviská. robí to veľa kožných lekárov.
Ahoj tiez mam podobny problem ak by si chcela mozeme popisat, mne by sa teda fakt ulavilo lebo depkujem a hanbim sa o tom niekomu povedat
Prečo nejdeš do estetického centra?Chlpky predsa dnes už nie sú problém.
Ahoj!
Tiež mám podobný problem no ja mám ešte k tomu atopicky exem takže ked sa oholim nohy ma neskutočne svrbia (no na to som si zvykla) teda horšie je, že po holení sa mi na nohách urobí akokeby taká kuracia koža ako keď sa osklbe kura od peria :D .S rukami ti viem pomôcť ja ich mám tiez chlpate no holit určite nie!Ja som to vyriešila takto :kupila som si peoxid a zafarbila :) a je to uplne v pohode chlpky su blebe a ani ich nevidno .A nohy no tak tam je to problém, ale ja už niečo vymyslim :D tak hlavu hore všetko sa vyrieši len to chce cas ;)
Navstiv endokrinologa