Mam takú otázku. Páči sa mi jeden chalan. Či aj ja jemu, neviem? Nehovorila som to ani jemu ani nikomu. Možno tuší? Malo sa bavíme.
A teraz otázka: Často predo mnou baví sa a okato flirtuje s inými dievčatámi. Robí to však tak a vtedy, aby som to dobre videla. Keď si myslí, že som preč a že ho nevidím, veľmi si dievčatá nevšíma.
Znamená to, že sa mu páčim? Alebo mu mám dať pokoj a dáva mi to tak najavo? Díkí.
flrtuje predo mnou s inými dievčatámi
tieto clanky ti to mozno objasnia
www.google.sk
www.google.sk
u mna by si to defintivne pokaslal, bo takych muzov vnimam ako obyc. slabochov, ktori hladaju zachrannu siet v priazni u inych ludi - v tomto pripade zien, ci zenskych naruciach....cize ano, podarilo by sa mu ma tym odradit na plnej ciare nech uz by sa mi pacil sebeviac, finito...a je uplne jedno z akeho dovodu by to robil
V kazdom pripade, od takeho muza na mile daleko. Dobre Ti hovorim. Ani ho neries dalej...
ved flirtuj aj ty pred nim a cakaj co bude robit. Ako sa do hory vola tak sa z hory ozyva. Ak zacne ziarlit ma ta rad a znaky ziarlivosti si pohladaj na webe.
Ak nezacne si mu fuk.
No tak napríklad sa vidíme v škole cez prestávky, hoci sme obaja z iných tried. Ja som len chcela vedieť, či to robí preto, aby som ho nechala?
ste dobre zosynchronizovaní - takže on ťa vidí pri tom flirtovaní?
U mňa by nemal šancu keď sa predvádza a chce aby si ho takto niekto všimol.A nie je to náhoda,že prave vtedy keď si tam ty? nech sa vyjadrí
No ták. Aspoň povecte či hej či ne, či čo.
Ale chalani nechcú hovoriť o svojich citoch ani manželke, tak pochybujem, že to povie nejakej babe. A písala som, že sa bavíme malo, poznáme sa, ale nekamarátime sa.
Spýtaj sa jeho...