Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

flrtuje predo mnou s inými dievčatámi

Príspevok v téme: flrtuje predo mnou s inými dievčatámi
Sinajhora

Mam takú otázku. Páči sa mi jeden chalan. Či aj ja jemu, neviem? Nehovorila som to ani jemu ani nikomu. Možno tuší? Malo sa bavíme.
A teraz otázka: Často predo mnou baví sa a okato flirtuje s inými dievčatámi. Robí to však tak a vtedy, aby som to dobre videla. Keď si myslí, že som preč a že ho nevidím, veľmi si dievčatá nevšíma.
Znamená to, že sa mu páčim? Alebo mu mám dať pokoj a dáva mi to tak najavo? Díkí.

lLily

u mna by si to defintivne pokaslal, bo takych muzov vnimam ako obyc. slabochov, ktori hladaju zachrannu siet v priazni u inych ludi - v tomto pripade zien, ci zenskych naruciach....cize ano, podarilo by sa mu ma tym odradit na plnej ciare nech uz by sa mi pacil sebeviac, finito...a je uplne jedno z akeho dovodu by to robil

elllellle

ved flirtuj aj ty pred nim a cakaj co bude robit. Ako sa do hory vola tak sa z hory ozyva. Ak zacne ziarlit ma ta rad a znaky ziarlivosti si pohladaj na webe.
Ak nezacne si mu fuk.

Sinajhora

No tak napríklad sa vidíme v škole cez prestávky, hoci sme obaja z iných tried. Ja som len chcela vedieť, či to robí preto, aby som ho nechala?

Bulubu 7

U mňa by nemal šancu keď sa predvádza a chce aby si ho takto niekto všimol.A nie je to náhoda,že prave vtedy keď si tam ty? nech sa vyjadrí

Sinajhora

Ale chalani nechcú hovoriť o svojich citoch ani manželke, tak pochybujem, že to povie nejakej babe. A písala som, že sa bavíme malo, poznáme sa, ale nekamarátime sa.