v práci mám kolegynu ktorá ma nikdy neodzdraví ani nepozdraví..

Príspevok v téme: v práci mám kolegynu ktorá ma nikdy neodzdraví ani nepozdraví..
mariska23

ahojte ludia.... odkedy som nastupila do prace po vysokej skole nikdy v zivote ma neodzravila ani nepozdravila... je odomna starsia a strasne na mna zazera... az je to trapne ze zena co ma okolo 40 rokov ma nikdy nepozdravi a ani neozdraví... s nikým iným vo firme tento problém nemám inak sme super kolektív... dokonca ani s touto dotycnou nikdy neprislo k ziadnemu konfliktu len sa proste pri mne chova ako tapa... cim to moze byt? uz si to vsimli aj kolegovia...

lLily

Bud len rada, ja mam tiez v praci presne taku...istu dobu som to nechapala a skvelo mi to nahralo do karie, bo ked som ju prestala vsimat, vidim v tom viac vyhod ako nevyhod, hlavne ked obcas zacujem tie jej slizke reci a vtieranie druhym...pomyslim si:"Vdaka bohu, ze sa s takou osobou nemusim ani len zdravit." Zaujimaj sa len o tych, ktori sa zaujimaju aj o teba, nikdy nie naopak.

Kycera

Možno je to tým, že máš VŠ, možno tým, že si mladá,....
Možností je veľa, skús sa jej opýtať alebo zmeň taktiku. Odporúčam Ti nájsť si k nej cestu, spraviť nejaké milé gesto.

Mala som kolegyňu, kt. nezdravil jeden zamestnanec firmy - o pár rokov starší kolega - inžinier. Jedného dňa ju to naštvalo, tak mu poskytla názornú ukážku. Raz v skupinke čakajúcich na autobus ho pozdravila sama : "Bozkávam, pán inžinier!" Odzdravil a odvtedy pri nej používal tento pozdrav. : D

Mimi876

príde mi ako nevyspelá zakomplexovaná ženská, asi ti závidí... tak veď sa jej nezdrav ani ty a uvidíš ako sa zachová...či sa k tomu nejak vyjadrí...