Neviem cim vlaste som

Príspevok v téme: Neviem cim vlaste som
Majo357

Zdravim komunitu.
V podstate uz neviem kam napísať. Mozbo sa tu bajdu ludia co maju podobny problém. V uvode vas chcem poprosit o komunikaciu bez nadavok a invektiv.
Pred 14 rokmi mi diagnistikovali zhubny nador. Nezalezi teraz na tom kde. Presiel som si rakovinovym peklom (urcite je vas tu dost co to poznate). Pocas liecby som prvy krat pochopil co je to psychicky atak. Uplne sim sa zložil. Neskor sa to viac krat opakovalo. Na nestastie mi postupne zacalo zlyhávať aj manzelstvo a ataky boli stale silnejsie (kto nezazil asi nepochopi). Dokonca tam boli aj viacere pokusy o sebevrazdu.
Ale aby som to skratil. Cely zivot som v sebe dusil tajomstvo a nikomu ho nepovedal. Az teraz ked mam 40. Povedal sim hi mojej lekarke (inak prave z tohi ochorenia mi diagnostikovali recidivujucu depresino-uzkostnu poruchu na ktoru beriem lieky).
Od mala som sa prezliekal do zenskych siat. Nebolo to vsak sexualnym uspokojenim. Citil som sa ako dievca a neskor zena. Pochopil sim ze daco nie je v poriadku. Hladal som odpovede. A prave tym ze som pred mojou lekarkou isiel s pravdov von som pochopil ze mam problem. A velky. Neviem ci depresia pri rakovine vznikla prave z tohito problemu alebo opacne.
A teraz ten zakladny popis. Sam neviem ci by som chcel byt ženou alebo mam poruchu sexyalnej orientacie - transvestizmus dvojej role ( len upozornujem ze nejde o uchylku ale realne o identifikaciu pohlavia). Mam v tom strasny hokej. Strasne zavidim zenam ze su zeny. Zenskost cit a vsetky ich dalsie vlastnosti. Alebo chcem byt raz tak alebo tak. Nevzrusyje ma a ani nepritahuje len prezliekanie do zenskych siat. Skor byt chvilu uplne zena ale chvilu uplne chlap.
Navstevujem sexuologicku ale nikam to nevedie. Skusal som ich viac. Samozrejme mam aj svoju psychiatricku.
Slovensko je neskutocne konzervativny stat. Hned vas odsydia a preto si myslim ze aj preto na slovensku nemame relevantnych lekarov.
Preto som oslovil toto forum. Ak by sa nasiel niekto s podobnym problemom a tiez si nevie rady resp uz svoju situaciu vyriesil nech sa ozve. Psychicky znasat depresivno-uzkostnu poruchu a zaroven vediet ze mam poruchu sexualnej identity je brutal. Casto chapem podobnych ludi ked sa rozhodnu pre sebevrazdu.

Dakujem za kazdy nazor.
Majo