Ako dostat skor menzes

Jaaaaaaaaaaaaaaa

Čauko, veľmi by som chcela dostať menštruáciu, mám 12 rokov a skoro všetky baby z mojej triedy to už majú. Len nechcem zaostávať.☺Prosím napíšte. Za odpovede vopred ďakujem.

satan

Čauko, veľmi by som chcela dostať menštruáciu, mám 12 rokov a skoro všetky baby z mojej triedy to už majú... Len nechcem zaostávať...☺Prosím poraďte.Za odpovede vopred ďakujem.

aneta1234

Ja som vypila citron a pol v jeden den a potom som sa moblila zeby osm to dostala skor a na druhy den som dostala menstruaciu .... o 2 dni skor ako som mmala dostat normalne

wiwi

Neviem c je na tom pravdy a ako to ucinkovalo ale moja kamoska si na vyvolanie prevarala tonic a ten pila.OZaj netusim ci pomaha ale odniekial to musi mat.

arn

Vraj je dobre na oddialenie pit vodu s citronom,ale nie u kazdej to pomaha.Ale nie tolko ,aby si musela navstevovat gastroenterologa.A inac,vsak su tampony,ci nie?Ale skus.

ivka2

ja ho mam dostat bud zajtra alebo v nedelu, ale v nedelu mame naplanovane kupko s kamosmi, co mam spravit(zjest) aby som to oddialila az do pondelka?:( lileky mi v lekrani nepredali, lebo su len na lekarsky predpis, a lekara som nestihla..:(