Ahojte..stala sa mi taká nepríjemná vec. Bola som riadne nahnevaná na mamu, vlastne neurobila v ten deň nič také hrozné asi to bol nahromadený hnev z dlhšieho obdobia..doľahli na mňa isté veci a prestala som ten hnev kontrolovať a začala som v izbe revať a kričať si...a nadávať..myslela som že to nepočuje lebo som bola v opačnej časti domu na inom poschodí...ale asi to nejako začula a vošla do izby akurát keď som nadávala že ju neznášam, nenávidím a dlhšie to s ňou už nevydržím...
Viem, že sú to strašne slová...nie je to celkom tak, len v tom hneve som už nerozmýšľala čo hovorím..Ona ostala vo dverách a keď to počula povedala že "to nemala počuť, nejako mi vynadala a povedala že už so mnou neprehovorí" a odvtedy fakt so mnou nerozpráva..dokonca má problém sa mi odzdraviť..
Vždy boli medzi nami hádky a nezhody ale teraz je to fakt zléé...o chvíľku sa sťahujem do vlastného a čaká nás už len pár dní spolu ale neviem či sa dovtedy začneme rozprávať...
Veľmi ma mrzí táto situácia, oberá ma to o energiu aj chuť žiť..doma sa motám hore/dole a snažíme sa jedna druhej vyhnúť...
Viem, že som nemala takto hnev prejaviť, bola to veľmi zlá situácia...no proste som nechala tomu voľný priebeh :( Čo robiť? Myslím, že ospravedlnenie by neprijala.....Ale aj ona mi veľakrát vynadala do všelijakých vecí a šli sme normálne ďalej...len toto asi nemala fakt počuť..netušila som že je na chodbe od izby :(
Mama sa so mnou prestala rozprávať
Chce to len jej dať čas.
Skúsila som to :( Povedala že mi neverí...a ďalej sa so mnou nerozpráva...uvedomujem si, že to bude chcieť asi dlhší čas...nosila som v sebe na ňu nahromadený hnev a naozaj veľmi zle som ho prejavila.....znie to paradoxne ale asi aj ja mám problém jej odpustiť nejaké veci a toto celé vzniklo z toho :(
ČO takto sa ospravedlniť ? Ako môžeš vedieť, že ako zareaguje, kým si to neskúsila?
Adden..Tebe sa nikdy nestalo že si ublížila rodičom nejakými slovami? Mali ste vždy dobrý vzťah? My máme taký komplikovanejší vzťah..nie moc dobrý.... :(
Dufam, ze s tebou neprehovori aspon niekolko rokov. Preco si myslis, ze matka musi zniest vsetko? Urobila pre teba daleko viac ako ty pre nu, lebo sa o teba starala a bola si pre nu to najcennejsie na svete. Co vlastne chces? Chces, aby vsetko bolo v poriadku. Aby si sa ty citila zase dobre. Ale vies, mozno ked s tebou neprehovori aj niekolko rokov, pomoze ti to viac ako keby ti prepacila fakt vsetko. Musis si uvedomit, ze aj ona ma nejake city. Tak si v prvom rade vstup do svedomia a akceptuj, ze si ju zrejme neskutocne zranila. A mysli viac na nu ako na seba. A z tohto pohladu, ked v tejto situacii ona bude pre teba dolezitejsia ako ty sama, hladaj riesenie.