Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dá sa schudnúť za mesiac10 kg?

crespo23

Ahojte ja som pred prestal po 9 rokoch fajcit a mal som zrovna taku pracu pri ktorej som cele dni len sedel.Vysledok?Pribral som 24 kilov.Pred tym som mal 64 a pribral som az na 88.Chvylu som sa z toho smial a robil si srandu a casom mi to uz zacalo vadit tak som povedal dost.Chcel som spat svoje telo.Tak som zacal naozaj tvrdo cvicit a hlavne vela behat a tiez dost cvicit brucho.Rano som vobec nejedol iba poobede zeleninovy salat a vecer pomaranc alebo jablko.Behal som hodinu denne na beziacom pase alebo 15 minut po schodoch v zimnej bunde z cinkamy.Dalej som dost skakal na svihadle a do toho som este 4 hodiny cvicil z cinkamy a brusaky.Pracujem dvanast hodin denne a cvicim priemerne styri hodiny denne.Ked mam volno beham tri krat do dna po 5 kilometrov.Niekedy som taky unaveny ze sa zobudim az rano ked ma budia do prace a ani si nepamatam ako som zaspal.Vysledok?za mesiac som scudol 8 kilov tuku.za styri mesiace som mal 66 kilov.cvicim takto siesty mesiac a mam take krasne vyrisovane brucho ze sa na mna lepia aj muzi a nie len zeny.))))))))Kazdy dokaze schudnut kdo je zdravy.Len si treba verit a nevzdat sa.A to som nesiel este na 100percent.Myslim ze keby mam mesiac volno a venujem sa len tomu asi by nebol problem schudnutz aj 12 kilov.Da sa vsetko nic nie je nemozne len treba chciet.Ked sa da rychlo pribrat musi sa dat aj rychlo schudnut.A este nie je zle ist sem tam aj do sauny.Niekedy som siel do extremou a brusakoval som v saune.A zabudol som este som bral spalovace tuku.Vazne do bra vec.Az trikrat viacej spalite kalorii.

mackousko

Ked pocitas ze schudnut 10 kilo cisteho tuku tak to nie je mozne. Na vahe sa moze ukazazat ubytok vahy ale ak sa budes nevhodne stravovat tak sa skor odvodnis koli nizkej hladine cukru v tele. Okrem toho pri blbo navrhnutej strave a bez cvicenia skor spalis svaly ako tuky a tym padom ked mas menej svalov tak priberes aj z mensieho mnozstva okrem toho ak budes jest malo tak sa ti metabolizmus spomali a jojo efekt sa dostavi. Zdrava strava a cvicenie toto odburavanie svalov zmensi na minimum a budes spalovat v prevaznej miere tuky.

alic

mischa,myslim ,ze to je skoda penazi.Ja som to vlani skusala,ale ja vzdy tak potrebujem pred letom 3-4kg,a nemyslim ,ze to pomoze.Radsej vela bicykluj,plavaj,skor Ti pomoze hocijaky sport ,co rada robis.Ja nic take zvlastne nerobim,len toto,a od 25.05 do dnes mam -6kg.Aj to je uspech.Vdaka teme tu vyzva.Pozri na nu.A vela stastia.

mischa

mam otazku ... vyskusal niekto uz b.i.o. cla blooster?? ... bo ja by som cela ale neviem ci je pravda ze po nich sa jojo efekt nevrati zase naspat. cela by som schudnut aspon 20kg .. ako najrychlejsie sa to da a bez jojo efektu....prosim poradte
dakujem

wiwi

Karlita,moja draha Karlita:o}} Som rada,ze som neni sama co sa s nou trapi.Bohuzial som cvicila chudla, potom jedla a tak dokola niekolkokrat az sa dostavila ochabnuta koza a celulitida.Neviem ako pojdem niekde k vode cez leto.Kupila som si len krem stop celulite krem od nivei.Neviem ci ho maju aj na slovensku inak ma vysiel okolo 500sk ale ziaden zazrak.Ale vyskusala som aspon,ze pekne voni:o}}Byt na slovensku dlhsi cas urcite by som isla do nejakeho BA salonu rozhybat svoju Limfu a odstranit celulitidu.Kolegyna na to minula 5tisic,a ja by som ich tiez rada ale teraz sa mi neda.Tu v zahranici stoji jedno sedenie 1500sk a to by som tu pekne predrazila tak si pockam a doma nieco vymyslim.Teba sa dari ju nejako zazracne nicit?

alic

bez ,ale Ty si pravdepodobne schudol preto tolko 1,mesiac ,lebo si mal vysoku vahu.aJ V SUPERTELO,ludia chudli dost 1,tyzden dost..Ale ja napr.nemyslim,ze by som bola zo 65kg,za mesiac schudla 10.Na 56,57 to ide postupne. Tak co ste velmi sikovni,co povedat.