Mam depresiu?

Príspevok v téme: Mam depresiu?
Luscis

Ahojte .. mam taky mensi problem.. a to je to ze asi trpim depresiou neviem sa sustredit v skole som mimo neucim sa som smutna a dost casto placem uzatvaram sa do seba posledne 2 3 noci neviem dobre spat a napriek tomu ze jem viac ako inokedy som schudla .. rozplacem sa len tak pre nic za nic a nikto nechape co mi je .. v poslednej dobe som kaslala na skolu nechodila som tam a teraz sa mi toho hrozne nakopilo .. neviem sa hned rozhodovat a ak sa aj rozhodnem potom lutujem to ze som sa nerozhodla inak .. pride mi to ako depresia .. cez vikendy chodim von s kamosmi zabavam sa a tak ale z nicoho nic mi klepne v hlave som smutna a nemam na nic naladu tento problem mam uz dlho .. vela krat aj ked som sa pohadala s priatelom som rozmyslala nad hlupostami zeby som nieco urobila ale nakoniec si poviem ze mi to za to nestoji som predsa mlada ale nechcem sa trapit tak ako sa trapim .. neviete mi poradit? Takto to je uz skoro dva roky samozrejme obcas mam prestavky a som normalna ale to je len obcas .. co je so mnou?nechcem sa o tom bavit s ludmi co su v mojom okoli lebo vsetci mi pridu falosny a to ze sa trapim mi pride tak ze im to robi dobre..

Bnb

Nevieš sa sústrediť? Kúp si fidget spinner! Ehm, trápny pokus o vtip...
Ja by som sa najprv pokúsila zistiť čo to spôsobilo. Alebo ti možno chýba nejaký impulz do života, chce to nejakú väčšiu zmenu.
To sú moje laické rady. Naozaj by som ale išla za psychológom. V dnešnej dobe to nie je hanba, a ak to kamaráti nepochopia, tak im na tebe nezáleží.

Tomas12345

Dievca , bud rad ze si zdrava . Kebyze si mas na jeden den navstivit detsku onkologiu az tam by si zistila ake su skutocne problemy. Ja som ma dakedy tiez depky a vyliecila ma silná viera v Boha ktora mi dava zmysel do zivota a velke stastie a podla toho aj prisposobenie zivota .Takze napriek tomu ze som tazko chory som velmi stastny. Napis ked tak na tomas55555@centrum.cz mozme pokecat :)))

Katarinkaa

Luscis - Ber to tak... Buď rada, že máš priateľa a kamarátov, s ktorými chodíš von. Niekto totiž nemá nikoho (ja).

Čo sa týka depresií, som na tom tak isto. Mám dokonca aj niekoľko neospravedlnených hodín, aj tak sem-tam do školy nepôjdem. No, sem tam... častejšie.
Aj s učením v tomto polroku poľavila. Pre silné depresie. No ja som k tomu ešte aj sama. Žiadni kamaráti (ani v škole), žiaden priateľ.

Nestalo sa ti v poslednej dobe niečo ? Neurobil ti niekto niečo ?
Predsa to nemohlo prísť len tak, z ničoho nič.
Popremýšľaj.