Všimla som si že sú tu aj príspevky a svadbe tak pridám aj ja jeden. Som zasnúbená a mám 20 rokov snúbenec má 25 rokov. Veľmi sa ľúbime plánujeme si budúcnosť cítim sa ako v rozprávke. Ale vadia mi reči druhých ľudí. Budeme mať svadbu a ľudia sa starajú do nás hlavne do mňa pretože mám 20 a neustále počúvam .. kam sa ponáhľaš život máš pred sebou tak skoro sa s niekym viazať, alebo že som mladá či som sa osprostela a podobné názory. Strašne ma to hnevá ale viem že ked sa máme radi nieje nič podstatné a chcem byť po jeho boku dlho a chceme mať deti. Povedzte mi váš názor či ja to preháňam alebo či tí ľudia majú pravdu? Dakujem za každú odpoved.
Názor druhých ľudí
Ahoj) Nic si nerob z hlupych reci ci tu alebo v realite) Tie vzdy boli su aj budu.
Je pravda, ze si este mladunka, ale radsej skor ako nikdy)) Vies, ked budes starsia, clovek je uz aj viac "sebeckejsi" kritickejsi, uz sa tazsie podriaduje prisposobuje inym, ma svoje zauzivane zvyky stereotypy moresy ai. Takto si este vlastne "dieta" a skor sa s partnerom zzijete, zvyknete si na seba, naucite sa spolu vychadzat OK spolunazivat. Ja mam kamky ci spoluziacky co maju uz aj dospele deti a ja este stale len meditujem o nesmrtelnosti chrusta :D takze ony si stale predlzuju mladost a uzivaju si rovnako ako aj ja. Nic tym nestratili. Kolke si aj popri detoch porobili VS. Stihaju aj kariery, aj zit. Takze stihnes vsetko v pohode, neboj. Ci deti rodinu skolu pracu karieru dom ci byt, aj dovolenky aj si uzivat a dopriat)
Hlavne je, ak tomu veris ty a chces to ty. Ze citis, ze je to spravne rozhodnurie, ze ON je ten pravy. Tvoji rodicia maju aky nazor na tvojho nastavajuceho? Predsa len su starsi skusenejsi, maju vacsie zivotne skusenosti odzite a nepodliehaju citom zalubenosti ako ty, cize maju aj patricny odstup a hlavne, maju ta radi a chcu ti dobre.
Mala som spoluziacku co este pocas strednej otehotnela. Mali svadbu. Vtedy sa jej vsetky cudovali, ze naco si tak mlada kazi zivot. Ale mala pekny zivot. Maturovala uz s babom. A predcasom som sa dozvedela, ze umrela. Tak mlada. Proste praskla jej cievka, krvacanie do mozgu a bolo. A jej uz medzitym dospely syn stal nad jej hrobom, aj s jej muzom. My mnohe este nemame deti ai. Lebo kariery, lebo nechceme, lebo vedieme ine "zapadnejsie sposoby" zivota, lebo este mame cas ai ai vyhovorky, ale na jej pohrebe sme ako keby pochopili, ze kam sa to vtedy vlastne tak ponahlala. Akoby to uz vtedy tusila...
Takze ak vies, ze je to ten pravy, rozumiete si, ste si navzajom oporou podporou, milujete sa a mate spolocne tuzby ciele sny, tak vela stastia a uzi si pekne svoju svadbu a budte stastni) Vsetko dobre)
veru marosko nieje nad to ked si dieta spravi 14 rocna a nebude mu mat dat co jest a nebude mat vlastnu strechu nad hlavou... jej dieta sa jej urcite podakuje za taky skvely zivot...
Toto sa pýtaš vážne hej? Sa zamysli, že to je kus divné a pôsobí to detinsky ako už spomínali ľudia podo mnou. Najskôr od nich pýtaš názor, ale keď ho už dostaneš a nie je to to, čo si chcela počuť, tak sa tu začneš do ľudí obúvať. To je podľa teba správanie zrelej ženy súcej na vydaj? :-D
Hlavne ho musis dobre poznat. Ak ste spolu uz dlhsie a funguje vam to tak potom je svadba samozrejme logicky krok.
Jeminky ty si dobre mimo dievca :D sa zobud...
Viete aká tragedia je z vydaja po 25-ke a aké budúce problémy, ani ich tu nejdem vymenovať. A výhod z vydaja do 20-tky je plno.
V 40-ke môžeš byť babička a budeš si ešte uživať život a budeš v plnej sile. Ale po 30-tke prídu aj zdravotné problémy a už budeš stará na deti aj vitalita už nieje taká.
Niekde sa vydávajú aj 14 ročné a 20 je zrelý vek aj na deti.
Ano, zoberte sa, len to je spravne. Ich nazory - jednym uchom dnu a druhym von a ked to nezaberie, je tu este prostrednik. Potom pochopia.
Asi ti chcel naznacit, ze ludia maju skutocne problemy, kym ty dietatko nevies, co od dobroty riesit, tak riesis sprostosti.
Fakt mi ty ideš písať že sa idem rozmnožovať a rodiť idiotoch ? Ja niesom žiadne zviera ako si to ty predstavuješ podľa mna si ty si ešte stále sám a ženu mat nebudeš a keď budeš mat ty svoje deti tak to gratulujem ale nič zle ti neprajem len ich mat zdravé lebo vieš ako sa hovorí všetko zle sa ti vráti . A určite nemám rozum ako dieťa rozmýšľam do života zato ty tu strávis každý deň pozeraním príspevkov zato ja som tu raz za uhorský rok
Chapem tych ludi z tvojho okolia co ti to hovoria, ale nie kvoli tvojmu veku, ale kvoli tomu, ze tvoj prispevok svedci o tom, ze si intelektualne na urovni 5 rocneho decka... Pane Boze, este sa aj chystas mnozit... To nam ale bude po svete behat idiotov...