Ahojte, budem mať svadbu a chcela by som sa poradiť. Chcela by som niečo netradičné na svadbe čo málo kto mal môže to byť hocičo. Nejaký program ale niečo.:)
Svadba
idete sa brat,lebo sa mate radi alebo kvoli tomu,ze idete robit sou a predvadzat sa pred ostanymi?
milá moja a nepomýlila si si náhodou fórum zdravie s modrým koníkom?
Chcete na svadbe niečo čím zaujmete? Chcete aby boli hostia šokovaní a ešte dlho na vašu svadbu spomínali? Chcete niečo, čo tu ešte nikto nemal? Tak potom mám pre vás skvelý nápad - zatrtkajte si priamo pred oltárom... ;)
Svadbasvadba:
tak záleží, čo máte obaja radi, čo sa Vám páči :)
Ja by som si na svadbu vymyslela napr. nejaké krásne športové autíčka, ktoré by som si prenajala na poobedie a kto by chcel, by sa mohol povoziť počas párty :) :) Ľudia by tak z mojej svadby mali skvelý zážitok :)
Vystúpenie tanečnej skupiny - či už v štýle disco, rocknroll, (hip hop?) - by určite potešilo veľa ľudí. A je to také oživenie a spestrenie.
Na nejakom videu som videla aj jemnú striptíz šou - ale to sa mne na svadbu nehodí a prišlo mi to vulgárne.
No neposer sa z toho, ze budes mat svadbu... Aj tak sa po par rokoch rozvediete :D :D
Tak si ho vymysli. My ti mame dat zadarmo svoje napady, aby si sa ty mohla chvastat svojou uzasnou svadbou a ukradnutym skvelym napadom?