Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podviedla som svojho frajera

Príspevok v téme: Podviedla som svojho frajera
strasnehlupa

Strašne ma to mrzí doteraz, chodili sme spolu na začiatku vzťahu a po troch týždňoch nášho chodenia sa to stalo. Podviedla som ho ale z toho večera si nič nepamätám pretože som bola opitá. Ano viem nemala by som to zvaľovať na alkohol ale ja som vtedy pomaly o sebe nevedela a ten chlapec to využil. Dusím to v sebe už veľmi veľmi dlho s pocitom že ked mu to poviem nechá ma. Máme pred svadbu ale nedokážem mať ten pocit že som to spravila a nepovedala mu to . Bolo to na začiatku vzťahu nepovedala som mu to neskor ma podviedol aj on ale ja som mu to odpustila. Ale žijem s pocitom že ja som mu to nepovedala strašne ma hryzie svedomie aj ked najlepšia kamoška mi vraví že to bolo na začiatku nevedeli sme či budeme spolu. Ja by som mu to chcela povedať ale neviem ako . Čakám aj negatívne príspevky ale dúfam že sa nájde aspon jedna osoba ktorá mi poradí. Nechcem oňho prísť pretože ho strašne milujem a život bez neho si nechcem predsaviť

pufipuf

Ano, si strasne hlupa. Znamy sexuolog povedal nieco v tom zmysle, ze ludia chcu ulavit svojmu svedomiu a hodit svoju vinu a zodpovednost za neveru na niekoho ineho, tak si znicia vztah. Tiez radil zatlkat, zatlkat a neopakovat.
Dostala si tu aj minule kopu rad, zbytocne jej budete pisat, ona sa nevie rozhodnut a caka, ze to niekto rozhodne, vyriesi za nu. Ludia su si sami zodpovedni za svoje ciny. Uzasny vztah a manzelstvo, ktore zacalo neverami na oboch stranach. Nie ze vase manzelstvo bude neplatne, vasa laska uz davno platna nie je.

mjok

Ja by som sa vytocila este viac, keby mi to povies pred svadbou....Nevidim v tom vyznam, co vlastne chces? Chces mu to povedat ale bojis sa, chces mat lepsie svedomie, hadam si dospela zena ked mas pred svadbou a mala by si vediet, co chces. Ja osobne by som mu to nepovedala, naco? Roky si mu klamala a teraz pred svadbou mu ides dodrbat vsetko? Je to tvoja chyba ktoru si urobila tak nenic mu prosim ta zivot tvojou hlupostou :). Stalo sa, co uz....

strasnehlupa

Ja som ho prvá podviedla bola som hlupa ten večer si ani nepamätám, on o niečo neskor podviedol mňa ja som mu to odpustila pretože viem že to bol začiatok a človek si zaslúži druhú šancu. Síce ja by som odpustila asi aj tu najhoršiu vec ked mám niekoho rada . Ja mu to už chcem od začiatku povedať ked som odhodlaná tak si to náhle rozmyslím, pretože mám strach . Viem aj som mu to odpustila ale viem aj to že muži beru neveru ešte horšie a neviem ako by sa s tým vyrovnal on. Zas to nechcem kaziť pred svadbu ale nedokážem s tým žiť a potrebujem sa toho pocitu zbaviť.

Lexi29

Uplne suhlasim s Lukas123.. Moja rada je rovnaka, v ziadnom pripade mu to nehovor.. Ked si nepovedala vtedy, tak uz urcite nie. Mas vycitky svedomia, to je dobre, lebo si uvedomujes ze si urobila nieco zle, ale tym ze mu to povies sa ich nezbavis.. Vyrovnaj sa s tym sama, je to minulost, zabudni.. Pokazis vsetko co je medzi vami, uz ti nikdy nebude verit a nedovera zabije kazdy vztah..
Len tak na okraj ma napadlo, preco to riesis teraz, preco to teba teraz trapi.. A ked si napisala ze on ta podviedol a ty si odpustila.. Neviem, mam len taky pocit.. Nie je to trosku aj tak ze sice si odpustila ale nezabudla, stale ta to skrie a chces mu trosku tu bolest vratit a otestovat si ci by odpustil aj on? Len ma to napadlo.. Lebo nevidim dovod preco by si to inak riesila teraz, ked si doteraz cusala...

strasnehlupa

áno riešila som to tu raz nedostala som také odpovede veľa tak to skúšam ved každý potrebuje nejakú radu o tom je tu tento forum . Nič iné nechcem . Lukas123 Dakujem za radu.

markab

Jezisi nedavno si to tu riesila a uz zas???
Nikto to za teba nevyriesi.
Bud mu to povedz a bude koniec, ziadna svadba, alebo cus do konca zivota.
Uz si dostala milion rad a furt dookola.

Lukas 123

To záleží od človeka ako zareaguje. Buď sa na teba bude hnevať alebo sa najprv bude hnevať a po chvíli zisti, že si mu to vôbec nemusela povedať a nikdy by sa o tom nedozvedel. Takže bude vedieť, že si k nemu úprimná.

strasnehlupa

Mala som potrebu už sto krát mu to povedať nevedela som ako začať stále som mala myšlienku že ma nechá áno začiatky vzťahu sú ťažke nevieme či budeme na 100% spolu ale sme a máme svadbu mať, ale ten pocit že vstupujem do manželstva s klamstvom ma zožiera. Rozmýšľam niekedy už fakt či bude platné manželstvo. Nemám sa komu vyrozprávať strašne ma to trápi.

Lukas 123

Ľudia robia chyby aj keď mne sa to nikdy nestalo. Ja byť tebou tak mu to nepoviem. Tebe sa možno uľaví, ale váš vzťah už nikdy nebude taký ako predtým. Ja by som sa potom stále bál, že keď si to urobila raz, tak to urobíš znova a stále bude len rozmýšľať aj keď on podviedol teba. Nehovor mu to a vynahraď mu to tým, že mu budeš dobrou ženou.