Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podviedla som svojho frajera

Príspevok v téme: Podviedla som svojho frajera
strasnehlupa

Strašne ma to mrzí doteraz, chodili sme spolu na začiatku vzťahu a po troch týždňoch nášho chodenia sa to stalo. Podviedla som ho ale z toho večera si nič nepamätám pretože som bola opitá. Ano viem nemala by som to zvaľovať na alkohol ale ja som vtedy pomaly o sebe nevedela a ten chlapec to využil. Dusím to v sebe už veľmi veľmi dlho s pocitom že ked mu to poviem nechá ma. Máme pred svadbu ale nedokážem mať ten pocit že som to spravila a nepovedala mu to . Bolo to na začiatku vzťahu nepovedala som mu to neskor ma podviedol aj on ale ja som mu to odpustila. Ale žijem s pocitom že ja som mu to nepovedala strašne ma hryzie svedomie aj ked najlepšia kamoška mi vraví že to bolo na začiatku nevedeli sme či budeme spolu. Ja by som mu to chcela povedať ale neviem ako . Čakám aj negatívne príspevky ale dúfam že sa nájde aspon jedna osoba ktorá mi poradí. Nechcem oňho prísť pretože ho strašne milujem a život bez neho si nechcem predsaviť

Znalec

Vsugeruj si ze sa to stalo este ked ste spolu nechodili, popripade ze sa na ten vecer fakt nepametas a nevies co sa dialo a je to vybavene. Nebudes mat zle svedomie a nema zmysel sa zaoberat tym co bolo. Typujem ze to bude uz par rokov co si zahla a neni sanca ze by ta niekto "usvedcil".

A hlavne nevypisuj na nete. Si predstav ze by si toto omylom precital.

gurilocik

Nevímaj si tie negatívne nazory.Ked to bolo na začiatku vzťahu ked ešte nikto nevedel ako ďalej, Tak to neber tragicky.
Stalo sa, môže sa.A navyše to ľutuješ. Na buduce si dajte pozor.
Nemusí mu to povedať.Nehrabte sa v tom- venujte sa príjemným veciam keď chcete byť spolu.
NEVŠIMAJ SI TIETO NegatívneOHLASY-každy potrebuje podporu.
Už ste niekde inde-už sa k tomu nevracajte.
Nehovor mu to.Život máte pred sebou nebudete sa stresovať, kvol nejakému prešlapu ktorý ľutujete obaja.
Vtedy ste spolu uplne ešte nechodili.

Adden

"Odpustila" si mu jeho neveru iba preto, lebo ty si sama mala maslo na hlave a vycitky, keby to bolo bez tvojej nevery ako prvej, zas take pochopenie by si prenho nemala. Si strasne slaba osobnost, ktora caka, ze niekto ju zachrani. Vy.er sa na to, nikdy to neprekonas, najdi si iny vztah. Niekto iny by to dal ale ty urcite nie. Mas tu uz druhu temu a stale cakas na spasu od nas. To poukazuje na velku neschopnost vysporiadat sa s vlastnou zodpovednostou. Ani Len tu zodpovednost vlastne neprijimas, lebo vkuse do toho motas, ze si sa ozrala. Si nielen slaba ale este aj bezcharakterna. Fuj, take cosi si vziat za manzelku... cista sebeckost. No proste grc osobnost.

pufipuf

Potrebovala si, len radu, ako povedat svojmu uzasnemu partnerovi, ktory ta podviedol, ze si ho podviedla aj ty, aby ste mohli prejst z uzasneho vztahu do uzasneho manzelstva :D ved, ked je taky uzasny, tak sa predsa nemusis bat, ze stroskota, lebo je postaveny na pevnych zakladoch nevery. Co tam po tom, jedna, dve nevery hore-dole.

strasnehlupa

Pufipuf áno mame krásny vzťah ale čo ty o tom môžeš vedieť ? Veď je to nás vzťah a nevieš ako je nám ja som potrebovala len radu

pufipuf

O tom dost pochybujem, ze ste sa zmenili. Ved chod za fararom na spoved a uvidis, co ti povie a ci to nebude to iste, co ja.
Musi to byt vskutku nadherny vztah :D

strasnehlupa

Pufipuf nechápem prečo by naša láska nebola plátna naša láska je plátna áno viem začalo sa to strašne zle ale mame krásny vzťah len má hnevá to čo som spravila na začiatku nezačali sme dobre ale zato sme sa zmenili