Priserne padanie vlasov

Príspevok v téme: Priserne padanie vlasov
Domca5555

Ahojte, mam 20 rokov a posledny mesiac príšerny problém s vypadavanim vlasov, niesom nijako chorá a nikdy mi takto vlasy nepadali, myslim že mi uz aj dost zredli, beriem tabletky panthenol, ale rozmyslam nad revalidom, len je naozaj dost drahy a nechcem vyhodit peniaze, ma s tym niekto skusenosti ? Prosim poradte, dakujem

denisaf

revalid si urcite kup je to najlepsi liek na vlasy aky na trhu vobec je... aj ja som skusala pantenol biosil a ine ten je slabucky nic nepomoze viac ako revalid...

Donna14

Ahoj, mne velmi pomohla Donna Hair... ale nepomohlo mi to hned, oni to tam aj pisu ze to treba brat dlhodobejsie aspon 3 mesiace... ja som zacala vidiet zmenu veru az po cca 2,5 mesiaci... uz som si miestami hovorila ze ci len nevyhadzujem peniaze za to... ale potom po umyti vlasov a celkovo na tricku som si vsimla ze uz mi tolko nepadaju vlasy... teraz je to uz cca polrok co to pouzivam a vlasy mi sice nezhustli ale aspon nepadaju, padaju len tak ako je to zdrave a navyse su aj pekne leskle kazdu chvilu sa ma niekto pyta co som si dala na vlasy ze sa tak pekne lesknu :) a kedze som nemenila sampon ani okrem toho nepouzivam nic ine tak to pripisujem tej Donne....

juliaaaaaaaaaa

Dobrý deň ,chcela by som sa podelit o moju skusenost s vlasovou mezoterapiou na ktoru som bola 10x v priebehu pol roka a musim teda povedat ze absolutne vobec nepomohla , vlasy mi padaju rovnako ako predtým ...Bolo mi povedane ze do pol roka vlasy na 100% sa kvalita vlasov zlepsi ba dokonca zhustnu . No jedine co ma o pol roka cakalo bolo len sklamanie ... Neodporucam zbytocne vyhodene peniaze

Mima1839

Mne Revalid až tak moc nepomohol. Dlho trvá kým sa dostaví výsledok. A aj tak nič moc. Mne pomohla najviac taká kúra od Kerastase. : KÉRASTASE CURE INTENSIVE. Rozhodne úplne najlepšie. Vypoužívala som ampulky a už po pár dňoch som videla rozdiel.(tých 10 ampuliek) A teraz je to už aj viac ako rok od toho a pravidelne používam KÉRASTASE STIMULISTE. Vždy po umývaní vlasov si streknem tak 4x, pomasírujem a nemám problém :)
neviem či to tu zobrazí no ja si to objednávam zo stránky www.krasne-vlasy.sk

Nickaaaa111

Ahoj určite revalid šampón. Lieky/tabletky sú zbytočná investícia... ale po dlhodobejšom užívaní ti začnú padať znova, teraz som kupíla ve lekárni z kofeínom Plantur21. je fajnový vlasy budeš mať krásne a lesklé. Len ti budú vlasy rýchlajšie masnieť. to je u mňa mínus..:)

Ajja 1

Najlepší je laser a mezoterapia vlasová s kmenovými bunkami,Revalid mi bol ťažký na žaludok.Šampon bol ale fajn.

denisaf

ahoj Dominika revalid je najlepsi ako pise whisper nasad si kuru 2-2-2 a vlasy ti uplne prestanu padat mne jedine on pomonol mala som aj biosil aj panthenol aj b vitaminy aj donnu hair nic mi nepomohlo ako revalid.... vrelo odporucam..a zarad do stravy ryby a orechy...

mjanik

ak sa chcete skutočne vyliečiť,vyhľadajte akupunktúru a nech vám prelieči obličky,sú slabé a preto špatne vyživujú vlasy

WHISPER

revalid je liek, nie iba vyzivovy doplnok.... jednoznačne sa oplatí, mam ho znovu aj ja doma, striedam ich, testujem na sebe...a zatial je jediny po ktorom som videla výsledok...
prvy mesiac možeš brať intenzivnu kuru 2-2-2tbl po jedle! nie na lačno...

a kup si cez pilulka.sk, .
doprava zadarmo nad 20€ cele SVK,. ušetríš, minimálne o 5€ je tam lacnejší ako v lekárni...

23,50€ -odkaz odstránený-