Ako zistim u zeny ze je takato.Neskutocne sa mi pacia blondinky,ktore na mna tak nezne posobia,ale nie kazde,dajte mi niejaku radu .
Jemne nezna zena
Nie, blondínky sú tie pravé jemné žieňatá, tak ako tmavší muži sú zväčša "tvrdší". Brunety majú viac testosterónu, hrubší hlas a celkovo, chýba im jemnosť, ktorou disponujú len pravé blondíny.
Emil mas pravdu...raz mi taka peroxidova kunda 45 rocna povedala ze chlapi su svine...mala 30 frajerov...a ani jeden nebol dobry...dceru ma od 18tich rokov...tak som sa len usmial a dodal jej ze moja mila uz len ty si top...taky vykvet ...do ust by som jej dal...ale to je tak vsetko :-D :-D
A na to si uz ako prisiel, ze blondiny su jemne a nezne? Su to mrchy a stetky, ktore chlapov vabia pravo na toto a oni sadaju ako muchy nahovno. Nenadarmo sa hovori, ze muzi randia s blondynami, ale za zeny si beru brunetky.
nieje blondína ako blondína
niektoré sú prešpikované na kosť zlatokopky iné sú jemnocitné panny
ale pozro zdanie klame častokrát
najmä pred pexosidovými blondínami sa maj na pozore a tými so sívy odtieňom blond tiež (osobná skúsenosť) pekné mrchy vyjeba*é
a ako odhalíš jemnocitnú ženu? Ľahko, sleduj ako sa správa v kriticko-vypätých situáciach. Či hreší ako chlap v krčme a je zúriva a zlostná alebo vie zachovať rozvahu..