Ako sa vysporiadať s rozchodom z priateľov strany?

Príspevok v téme: Ako sa vysporiadať s rozchodom z priateľov strany?
bezchutizit

Priateľ sa so mnou rozšieľ zo dňa na deň asi tak mesiac.. A aby toho nebolo dosť nieže je len krátky čas od nášho rozchodu ale on ešte aj plánuje ako som sa dozvedela dovolenku s tou kravou čo teraz chodí. Ako sa s tým vysporiadať keď mi je za ním tak smutno? Ako prestať na neho myslieť a netrápiť sa? Aj keď som si zo odstránila z priateľov stále chodím na jeho profil a sledujem čo tam dáva. Potom mám v sebe zlosť a zúfalstvo že tá krava mu lajkuje skoro všetky jeho príspevky. Vysmiatá od ucha k uchu na svojej profilovke ako slnko na nebi.
Krava! Sa jej smeje keď mi prebrala frajera!
Neviem sa s tým vyrovnať že ma opustil. Veď som bola dobrá, milá, pomáhala som mu, občas sme sa škriepili ale potom bolo všetko okej. Nikdy to neskončilo tak že som sa urazila do krvi a nebavila sa s ním týždeň. Milovala som ho aj s jeho nedostatkami či už fyzickými alebo povahovými. Vidím ho všade kde práve som čiže všade tam kde sme spolu trávili naše rozhovory, humorné situácie, škriepky.... Čo mám robiť? Ako prestať na neho myslieť? Ako sa s tým vyrovnať?
Kamošky mi vravia, neboj príde iný čo zacelí rany ale ja iného nechcem, ja chcem jeho späť!
Že vraj zíde z očí, zíde aj z mysle, že Čas zahojí všetky rany...
Je nejaká záruka na tieto tvrdenia že takto bude? Dá sa nato spoľahnúť?
Ďakujem vopred za všetky vaše názory, rady a skúsenosti.

Bubliii

Ty ho chceš, ale on teba nie. Musíš sa s tým proste zmieriť. Tiež sa mi to stalo, zo dňa na deň, presne ako píšeš, prešla som si tým. Nechápačka, čo sa deje. Nakoniec sa z toho vykľula nevera, ale to som zistila až cca polroka po rozchode. Na FB sa vykašli. Aj mne to iba lámalo srdce. Vyrovnanie sa s rozchodom má niekoľko štádií a proste to treba vydržať. A áno, čas lieči. Nie je to len povera. 7 rokov po tomto som šťastne vydatá a na bývalého ani nepomyslím, ale pred tými 7 rokmi keby mi niekto povedal, že všetko bude dobré, tiež ho pošlem do čerta. Teraz s tebou mávajú emócie, ale začas sa na to budeš môcť pozrieť s nadhľadom a zhodnotiť celú situáciu.

bezchutizit

Zo dňa na deň asi tak mesiac dozadu mi dal kopačky chumaj...
Milujem ho a zároveň nenávidím. Od zlosti by som ho najprv zbila a potom ho vyobjímala a podala mu prvú pomoc... Je toto normálne?